Eilen yhteensä 84218 latausta

20223 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > # Tunteet Melodiat Kohtaavat: Tinan SHUMEIn Uusi Dynaaminen Duo

04.07.2024 19:08

# Tunteet Melodiat Kohtaavat: Tinan SHUMEIn Uusi Dynaaminen Duo
Lukuaika: 2 minuuttia

# Tunteet ja Melodiat Kohtaavat: Tinan ja SHUMEIn Uusi Dynaaminen Duo

Lähes kolme kuukautta sitten, 12. huhtikuuta, laulaja Tina Karol esitteli provokatiivisen kappaleen “Sterva”. Hän esitti sen yhdessä suosikkinsa, nuoren ja suositun artistin SHUMEIn kanssa. Aiemmin Tina oli antanut SHUMEIlle luvan kääntää ja esittää oman venäjänkielisen hittinsä “Выше облаков” ukrainaksi. “Sterva”-kappaleelle nämä eri sukupolvien artistit kuvasivat romanttisen musiikkivideon, joka julkaistiin Tinan YouTube-kanavalla.

Nyt 22-vuotiaan Ivano-Frankivskin alueelta kotoisin olevan Oleg Shumein kanavalla on julkaistu uusi video kappaleeseen “Dzvony”, joka on jälleen duetto Tinan kanssa. Tinan repertuaarissa ei ole ollut näin monta duettoa, varsinkaan saman artistin kanssa. Tämä osoittaa jälleen kerran, että entinen “Голос країни” -ohjelman valmentaja on löytänyt suosikkinsa Ukrainan viihdemaailmassa. “Romanttinen pop-rock-balladi, joka kertoo kaipauksesta”, näin SHUMEI ja 39-vuotias Tina Karol esittelivät uuden kappaleensa sosiaalisessa mediassa.

“Idean toisen dueton tekemiseen esitti Oleg. Hän on tämän kappaleen tekijä, toisin kuin edellisen ‘Sterva’-kappaleen, jonka kirjoitin minä. Minua kiehtoi kappaleen romantiikka ja melodiikka. Laulaminen Olegin kanssa on todellinen ilo, sillä hänellä on yksi parhaista äänistä ja äänensävyistä Ukrainassa. Aina musikaalista, ammattimaista ja loistavalla tunnelmalla”, kommentoi Tina kappaleen julkaisua.

Olegin mukaan “Dzvony”-kappale syntyi täysin sattumalta. Samalla tavalla he päättivät tehdä toisen dueton.

“Tässä julkaisussa kaikki instrumentit soivat livenä ja äänemme tallennettiin spontaanisti. Spontaanius, vaivattomuus ja yksinkertaisuus – niitä asioita halusimme saavuttaa”, SHUMEI kertoi.

Kommenttiosioista ei löydy negatiivisia viestejä. Jopa laulaja Dan Balanin fanit (jolla aiemmin huhuttiin olevan suhde Karolin kanssa) eivät kritisoi SHUMEItä. On mielenkiintoista, että ensimmäinen kappale “Sterva” on edelleen YouTuben “Musiikki”-kategorian trendeissä. Video on kerännyt yli 5 miljoonaa katselukertaa ja on tällä hetkellä sijalla 42.

Sanoitukset ovat syvällisiä. Molemmat olette loistavia, näytätte yhdessä hyvältä, jopa parina.
Minusta tämä kappale on parempi kuin “Sterva”.
2021 – ei soita, 2024 – soita. Epävarmuus on kaikki kaikessa.
Minusta tässä julkaisussa on liian vähän Tinaa.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 03:02:46