Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > #Ukraina #Venäjä #Dnipro

04.07.2024 08:59

#Ukraina #Venäjä #Dnipro
Lukuaika: < 1 minuutti

#Ukraina #Venäjä #Dnipro

Uusimmat Tiedot Dnipron Hyökkäyksestä: Uhrien Määrä Kasvaa

Uhrien määrä Venäjän armeijan hyökkäyksessä Dniproon 3. heinäkuuta on noussut. Sairaalassa menehtyi 60-vuotias nainen, joka haavoittui hyökkäyksen aikana. Tämän myötä torstaiaamuun mennessä kuolleiden määrä on noussut kuuteen.

Pelastustyöntekijät löysivät myös naisen ruumiin talon raunioista Dniprossa, johon vihollinen osui perjantaina 28. kesäkuuta. Tämä on kyseisen hyökkäyksen kolmas uhri. Asiasta ilmoitti Dnipropetrovskin aluehallinnon johtaja Serhiy Lysak 4. heinäkuuta.

“Sairaalassa menehtyi 60-vuotias nainen, joka haavoittui eilisessä hyökkäyksessä kaupunkiin. Yhteensä kuusi ihmistä on menehtynyt”, tiedotteessa kerrotaan.

28. kesäkuuta Venäjän iskussa Dniproon löytyi naisen ruumis yöllä. Nainen oli ollut raunioiden alla. Kaupungissa on julistettu torstaina suruaika Venäjän hyökkäysten uhreille.

Venäjä Iskee Dniproon

Muistutuksena, Venäjä hyökkäsi aamulla 3. heinäkuuta Dniproon ohjuksilla ja drooneilla. Klo 08:15 Dnipropetrovskin alueella julistettiin ilmahälytys. Puoli tuntia myöhemmin Dniprossa kuultiin räjähdyksiä, joita seurasi uusia hyökkäyksiä. Iskujen seurauksena vahingoittuivat asuinalueet, sairaalat, koulut, päiväkodit ja kauppakeskus. Keskiviikkoon klo 17:00 mennessä oli tiedossa 47 loukkaantunutta (mukaan lukien 14-vuotias lapsi) ja viisi kuollutta.

Syyttäjävirasto on aloittanut rikostutkinnan siviiliväestöä vastaan tehdyistä rikoksista. Dnipropetrovskin aluehallinnon johtajan Serhiy Lysakin mukaan dniprolaiset ovat shokissa. Venäläisten laukaisemat ohjukset vahingoittivat asuinrakennuksia, kouluja, sairaaloita ja muita siviili-infrastruktuurin kohteita.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystävillesi. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/14 10:44:48