Eilen yhteensä 88810 latausta

20285 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > # Uudet Toiminnot “Reserv+” -sovelluksessa: Tietojen Korjaus ja Aikaleima #Ukraina #Venäjä

04.07.2024 04:52

# Uudet Toiminnot "Reserv+" -sovelluksessa: Tietojen Korjaus ja Aikaleima #Ukraina #Venäjä
Lukuaika: 2 minuuttia

# Uudet Toiminnot “Reserv+” -sovelluksessa: Tietojen Korjaus ja Aikaleima #Ukraina #Venäjä

“Reserv+”-sovellukseen on lisätty uusia toimintoja, jotka mahdollistavat tietojen korjaamisen verkossa sekä aikaleiman, joka vahvistaa tietojen päivityksen. Aikaleima asetetaan automaattisesti järjestelmän toimesta päivityksen jälkeen, ja sen ilmestyminen osoittaa, että kansalainen on täyttänyt velvollisuutensa.

Puolustusministeriön digitaalisen kehityksen, digitaalisten transformaatioden ja digitalisoinnin apulaisministeri Kateryna Chernohorenko kertoi tästä Facebookissa. Hän lisäsi, että esimerkiksi, jos kansalainen on ulkomailla ja hänellä on tietojen päivityspäivä, hän on täyttänyt velvollisuutensa.

Apulaisministerin mukaan “Reserv+”-sovellukseen lisättiin myös mahdollisuus korjata tietoja verkossa. Näin kansalaiset voivat ilmoittaa virheistä nimessä, etunimessä, isännimessä tai tunnistenumerossa.

“Tulevaisuudessa lisäämme mahdollisuuden korjata muita tietoja verkossa”, hän lupasi.

Chernohorenko esitteli myös, missä ja miten sähköisessä sotilastietodokumentissa näkyy aikaleima tietojen päivityksen jälkeen. Tätä varten apulaisministeri julkaisi kuvakaappauksen “Reserv+”-sovelluksesta.

Puolustusministeriö muistutti, että 18. kesäkuuta lähtien sotilastietodokumentilla “Reserv+”-sovelluksessa on sama laillinen voima kuin paperisella sotilaspassilla tai väliaikaisella todistuksella. Siksi sen kopiota voi käyttää kaikissa tarvittavissa tilanteissa, kuten työnhaussa tai palveluiden saamisessa julkishallinnon asiakaspalvelupisteissä (ЦНАП).

Lakimies Ihor Barannikov korosti, että sähköisten dokumenttien käyttöönotto oli “valtava askel eteenpäin” sotilasrekisteröinnin alalla. Hänen mielestään, kun “Reserv+”-sovelluksessa on sähköinen sotilaspassi, sotilasrekisteröinnin ja sosiaalisen suojelun keskusten (ТЦК та СП) työntekijät eivät voi enää mielivaltaisesti takavarikoida asiakirjoja asevelvollisilta.

Puolustusministeriö ilmoitti myös, että asevelvollisten rekisteröintitietojen päivitysten määrä “Reserv+”-sovelluksessa on kasvanut merkittävästi viime viikolla. Päivityksiä on tehty lähes 2,6 miljoonalla henkilöllä, ja sovellus on suosituin tapa päivittää tietoja, sillä sen voi tehdä muutamassa minuutissa kotoa käsin.

“Kesäkuun 30. päivään 2024 mennessä päivitysten määrä oli lähes 2,6 miljoonaa. Viikossa (24.-30. kesäkuuta) tietoja päivitti “Reserv+”-sovelluksen, ТЦК:n tai ЦНАП:n kautta vielä 323 734 kansalaista”, puolustusministeriö ilmoitti 1. heinäkuuta.

Puolustusministeriö on myös ilmoittanut uusista toiminnoista “Reserv+”-sovelluksessa. Niiden tarkoituksena on vähentää inhimillisten virheiden riskiä ja varmistaa nopea tietojen korjaus eri rekisterien yhteistoiminnan kautta. Esimerkiksi, suunnitellaan verkkorekrytoinnin käyttöönottoa, jolloin käyttäjät voivat lähettää ansioluettelonsa suoraan valittuun sotilasosastoon ja työskennellä komentajan kanssa, jonka kanssa he tuntevat olonsa varmaksi ja tehokkaaksi. Lisäksi “Reserv+”-sovellukseen lisätään opetusmateriaaleja asevelvollisille, mukaan lukien video-oppaat, testit ja sertifikaatit. Myös sähköisen lähetteen käyttöönottoa lääkärintarkastukseen suunnitellaan, jolloin käyttäjät voivat luoda sähköisen lähetteen itse ja käydä komission läpi ilman ylimääräisiä vierailuja ТЦК:ssa.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystävillesi! Voit myös liittyä Patreoniin lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 22:42:40