Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > #VahvaYhteistyö #Ukraina #Venäjä

04.07.2024 14:26

Ei audiota saatavissa.

#VahvaYhteistyö #Ukraina #Venäjä
Lukuaika: < 1 minuutti

#VahvaYhteistyö #Ukraina #Venäjä

Puolan ja Ukrainan yhteistyö vahvistuu

Torstaina 4. heinäkuuta Puolan puolustusvoimien pääesikunnan päällikkö, kenraali Wiesław Kukuła, vieraili Ukrainassa. Hän tapasi Ukrainan asevoimien ylipäällikön, kenraali Oleksandr Syrskyn. Tapaamisen pääaiheena oli maiden välisen yhteistyön tiivistäminen Venäjän aggressioon vastaamiseksi.

Syrskyi ilmoitti asiasta Facebookissa ja lisäsi, että hän arvostaa suuresti Puolan antamaa sotilaallista ja diplomaattista tukea.

“Kiitän sydämellisesti Puolan puolustusvoimien pääesikunnan päällikköä, kenraali Wiesław Kukułaa, vierailusta Ukrainassa. Kävimme hedelmälliset keskustelut yhteistyön vahvistamiseksi Venäjän aggression torjumiseksi. Puola on ollut luotettava kumppani Ukrainalle Venäjän laajamittaisen hyökkäyksen alusta alkaen”, Syrskyi kirjoitti.

Puolan pääesikunta lisäsi, että kenraali Wiesław Kukuła laski kukkakimpun Ukrainasta kaatuneiden muistomuurille. He julkaisivat myös asiaan liittyvän valokuvan.

Syrskyi keskusteli kenraali Brownin kanssa puhelimitse

Ukrainan asevoimien ylipäällikkö kävi 3. heinäkuuta puhelinkeskustelun Yhdysvaltain asevoimien yhdistetyn esikuntakomitean puheenjohtajan, kenraali Charles Brownin, kanssa. Keskustelun aiheina olivat rintamatilanne sekä Ukrainan armeijan kiireelliset ase-, sotilaskalusto- ja ammusvarustetarpeet. Oleksandr Syrskyi myös onnitteli kenraali Charles Brownia Yhdysvaltain itsenäisyyspäivän johdosta.

Ylipäällikkö Syrskyi kiitti kenraali Brownia jatkuvasta sotilaallisesta tuesta, joka auttaa Ukrainaa puolustautumaan Venäjää vastaan.

Muistutettakoon, että Syrskyi on aiemmin tuonut esiin armeijan keskeisimmän ongelman. Lisäksi on raportoitu, että presidentin kanslia ei ole tyytyväinen Ukrainan asevoimien uuteen ylipäällikköön.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreonin avulla lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/15 15:33:37