Eilen yhteensä 88810 latausta

20288 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > # Välikohtaus Ivano-Frankivskissa: 56-vuotias mies hyökkäsi TCC:n työntekijän kimppuun #Ukraina #väkivalta #oikeudenkäynti

04.07.2024 16:13

# Välikohtaus Ivano-Frankivskissa: 56-vuotias mies hyökkäsi TCC:n työntekijän kimppuun #Ukraina #väkivalta #oikeudenkäynti
Lukuaika: < 1 minuutti

# Välikohtaus Ivano-Frankivskissa: 56-vuotias mies hyökkäsi TCC:n työntekijän kimppuun #Ukraina #väkivalta #oikeudenkäynti

Ivano-Frankivskissa tullaan oikeudenkäyntiin 56-vuotiasta miestä vastaan, joka pahoinpiteli TCC:n ja SP:n työntekijän bussissa. Sotilaskomissaari sai keskiraskaita ruumiinvammoja. Tapahtuneen seurauksena miehelle voi langeta jopa viiden vuoden vankeustuomio.

Ivano-Frankivskin alueen syyttäjänvirasto kertoi tapauksesta 4. heinäkuuta. Tapaus sattui maaliskuussa eräällä Ivano-Frankivskin liikkuvalla tarkastuspisteellä. TCC:n sotilas pysäytti linja-auton ja meni sisään tiedottaakseen matkustajille mobilisaatiosta.

“Yhden matkustajan ja sotilashenkilön välillä syntyi sanallinen riita, jonka aikana syytetty löi virkamiestä päähän aiheuttaen keskiraskaita ruumiinvammoja”, syyttäjänvirasto kertoo.

Hyökkääjä paljastui 56-vuotiaaksi Nadvirnan alueen asukkaaksi. TCC:n työntekijän pahoinpitelystä hänelle voi koitua 3-5 vuoden vankeusrangaistus tai vapaudenmenetys saman pituiseksi ajaksi.

Myös muissa osissa maata on raportoitu vastaavia hyökkäyksiä TCC:n työntekijöitä vastaan. Esimerkiksi Shatskissa, Volynin alueella, mies hyökkäsi Kovel TCC:n työntekijän kimppuun 25. kesäkuuta. Sotilas oli tuolloin suorittamassa tehtäviään. Hyökkääjä, joka itsekin oli sotilasvelvollinen, on nyt rikosoikeudellisen tutkinnan kohteena ja hänellekin voi langeta 3-5 vuoden vankeustuomio.

Chernivtsissä TCC:n pidättämä mies yritti kuristaa sotilasta autossa turvavyöllä. Hyökkäys johti poliisin saapumiseen ja uhrin saamaan lääketieteellistä apua. TCC:n ja SP:n sotilashenkilöt, jotka saivat vammoja, olivat liittyneet asevoimiin laajamittaisen hyökkäyksen alkaessa ja siirtyneet TCC:hen terveydentilansa vuoksi.

Mitä ajatuksia tämä herättää sinussa? Kommentoi ja jaa artikkeli ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 23:12:12