Eilen yhteensä 88810 latausta

20284 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > # Venäjä hyökkäsi jälleen

04.07.2024 19:42

# Venäjä hyökkäsi jälleen
Lukuaika: < 1 minuutti

# Venäjä hyökkäsi jälleen

Venäjä, Ukraina, hyökkäys, siviilit, uhrit

Venäläisten pommitusten seurauksena Donetskin alueen Pokrovskin piirissä sijaitsevassa Novogrodivkan yhteisössä kuoli yksi henkilö ja kahdeksan ihmistä loukkaantui. Loukkaantuneiden joukossa on neljä lasta. Kaikki loukkaantuneet toimitettiin nopeasti sairaalaan saamaan hoitoa.

Donetskin alueellinen sotilashallinto ilmoitti asiasta 4. heinäkuuta. Zavitnen kylässä venäläiset sotilaat tappoivat dronilla 55-vuotiaan naisen. Novogrodivkaa kohtasi kaksi hyökkäystä: ensin FPV-drone osui kaksikerroksiseen rakennukseen ja vähän myöhemmin keskustaa pommitettiin “Uragan” raketinheittimellä. Iskujen seurauksena kolme kerrostaloa, kaksi hallintorakennusta ja kahvila vaurioituivat, kertoi Donetskin alueellisen sotilashallinnon päällikkö Vadim Filashkin.

“Jokaisessa Donetskin yhteisössä on jatkuva uhka elämälle ja terveydelle. Suojelkaa itseänne ja läheisiänne! Evakuoitukaa!” kehottaa Filashkin.

Venäjän iskut

Venäjän ilmailu pudotti 4. heinäkuuta pommin Ruska Lozovan kylään lähellä Harkovaa. Pommituksessa kuoli 67-vuotias siviilinainen ja yksi mies haavoittui. Samaan aikaan sotarikollinen Putin puhui Shanghain yhteistyöjärjestön kokouksessa pohtien “rauhanprosessia” ja Istanbulin sopimuksia.

Poltavan alueella toista vuorokautta jatketaan edellispäivän raketti-iskun jälkien korjaamista. Vihollinen hyökkäsi kaasuputkeen aiheuttaen vaurioita. Yksi Ukrgazvydobuvannya-yhtiön työntekijä kuoli ja kolme muuta loukkaantui.

Kolmantena heinäkuuta venäläiset miehittäjät iskivät 391 kertaa Zaporižžjan alueelle. Hyökkäykset kohdistuivat kymmeneen asutuskohteeseen. Iskuissa kuoli kaksi ihmistä ja yksi haavoittui.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystävillesi. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 22:31:54