Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Venäjä jatkaa siviilien pommittamista Ukrainassa ## #Ukraina #Venäjä #Siviilit #Pommitukset #Sotarikokset

04.07.2024 17:37

# Venäjä jatkaa siviilien pommittamista Ukrainassa ## #Ukraina #Venäjä #Siviilit #Pommitukset #Sotarikokset
Lukuaika: < 1 minuutti

# Venäjä jatkaa siviilien pommittamista Ukrainassa

## #Ukraina #Venäjä #Siviilit #Pommitukset #Sotarikokset

Heinäkuun 4. päivänä Venäjän ilmavoimat pudottivat pommin Ruska Lozovan kylään lähellä Harkovaa. Iskussa kuoli 67-vuotias siviilinainen ja yksi mies loukkaantui. Samaan aikaan itse sotarikollinen Putin puhui Shanghain yhteistyöjärjestön kokouksessa pohtien rauhanprosessia ja Istanbulin sopimuksia.

Ukrainan hätätilan palveluiden mukaan vihollinen iski myös Kupjanskin kaupunkiin ja Glushkivkan kylään Kurilivkan yhteisössä samana aamuna. Kupjanskissa tuhoutui yksityinen talo ja syttyi tulipalo, joka onnistuttiin sammuttamaan ilman henkilövahinkoja. Glushkivkassa neljä siviiliä loukkaantui ja kuusi yksityistä taloa sekä kaksi maatilarakennusta tuhoutui. Tulipalo levisi yli 220 neliömetrin alueelle, mutta se saatiin hallintaan.

Venäjä jatkaa rauhallisten kaupunkien pommittamista Ukrainassa ja tappaa siviilejä. Harkovan alueella Venäjä teki vuorokauden aikana 36 ilmaiskua, mukaan lukien isku Ruska Lozovaan, jossa 67-vuotias nainen kuoli ja 74-vuotias mies sai sirpalehaavoja.

Heinäkuun 3. päivänä Harkovassa tuhoutui osittain kaksi yksityistä taloa ja kymmeniä rakennuksia vahingoittui, mukaan lukien kahvila, postitoimisto ja yliopiston rakennukset. Nämä iskut aiheuttivat 14 henkilövahinkoa.

Kupjanskin ja Glushkivkan lisäksi Venäjä aiheutti tuhoa myös Kazača Lopanin ja Novaja Kazačan kylissä. Iskujen seurauksena syttyi tulipaloja, jotka tuhosivat rakennuksia ja maatilarakennuksia. Chuhujivskan alueella Venäjän iskut vahingoittivat myös maatalouslaitteita ja varastorakennuksia.

Venäjä jatkaa valheellisia puheitaan rauhasta samalla kun sen armeija tuhoaa siviilien koteja ja viljelymaita Harkovan alueella. Näiden tuhojen keskellä on tärkeää tuoda esiin totuus ja jakaa se mahdollisimman laajalle.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös liittyä Patreoniin lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/14 11:46:21