Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Venäjän Hyökkäysyritys #Ukraina #Venäjä #Raja

04.07.2024 18:30

Ei audiota saatavissa.

# Venäjän Hyökkäysyritys #Ukraina #Venäjä #Raja
Lukuaika: < 1 minuutti

# Venäjän Hyökkäysyritys #Ukraina #Venäjä #Raja

Torstaina 4. heinäkuuta, Venäjän sabotointi- ja tiedusteluryhmä yritti tunkeutua Sontnytsky Kozachok -kylään, joka sijaitsee aivan Venäjän rajalla Harkovan alueella. Harkovan operatiivis-taktisen ryhmän sotilaat havaitsivat ryhmän ja alkoivat tuhota sitä. Tällä hetkellä vihollisen puhdistustoimet ovat käynnissä.

Harkovan operatiivis-taktinen ryhmä ilmoitti rajanylitysyrityksestä. Ukrainan sotilaat selittävät, että vihollinen pyrkii jatkuvasti luomaan jännitteitä koko rajalinjalle – siksi se liikkuu pienissä ryhmissä.

“Oman vastuualueensa alueella Harkovan operatiivis-taktinen ryhmä havaitsee, että venäläiset miehittäjät keskittyvät pääasiassa Vovchanskin ja Lyptsyn suuntiin. Samalla vihollinen pyrkii luomaan lisäjännitteitä valtion rajalinjan varrelle käyttämällä sabotointi- ja tiedusteluryhmien taktiikkaa”, todetaan ilmoituksessa.

Yksi näistä ryhmistä yritti tunkeutua Sontnytsky Kozachok -kylään, joka sijaitsee suoraan valtion rajalla. Tällä hetkellä Ukrainan puolustusvoimat jatkavat vihollisryhmän jäännösten havaitsemista ja tuhoamista.

Venäläiset terroristit ovat viime aikoina olleet erittäin aktiivisia yrittäessään murtautua Ukrainan pohjoisrajalle. He suorittavat jatkuvasti sabotaaseja Sumin ja Tšernihivin rajalla. Näissä suunnissa Venäjän sabotointi- ja tiedusteluryhmät koostuvat pääosin 346. erikoisprikaatin jäsenistä.

Venäläiset muuttavat jatkuvasti taktiikkaansa pyrkiessään syvemmälle Ukrainan alueelle. He käyttävät hyväkseen maaston ominaisuuksia ja pyrkivät muuttamaan reittejään tunkeutuakseen Ukrainan alueelle.

Sotilasasiantuntijat ovat yhtä mieltä siitä, että vihollisella ei tällä hetkellä ole riittävästi voimaa toteuttaa hyökkäystä pohjoisessa – mutta he haluavat vetää Ukrainan puolustusvoimien varantoja pois Donbasista ja etelästä.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa! Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/15 15:29:10