Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Venäjän ohjusisku osui Odessan satamainfrastruktuuriin #Ukraina #Venäjä #Odessa #Ohjusisku #Siviiliuhrit

04.07.2024 20:55

# Venäjän ohjusisku osui Odessan satamainfrastruktuuriin #Ukraina #Venäjä #Odessa #Ohjusisku #Siviiliuhrit
Lukuaika: < 1 minuutti

# Venäjän ohjusisku osui Odessan satamainfrastruktuuriin

#Ukraina #Venäjä #Odessa #Ohjusisku #Siviiliuhrit

Venäjän joukot ovat iskeneet ohjuksilla Odessan alueen siviilisatamainfrastruktuuriin. Hyökkäyksen seurauksena yksi siviili menehtyi ja seitsemän loukkaantui. Asiasta ilmoitti Odessan alueellisen sotilashallinnon johtaja Oleg Kiper omalla Telegram-kanavallaan. Isku vahingoitti satamarakennuksia ja hallinnollis-teknisiä tiloja.

“Vihollinen iski ohjuksilla Odessan alueelle. Kohteena oli siviilisatamainfrastruktuuri. Ohjusiskun seurauksena yksi siviili kuoli ja seitsemän loukkaantui. Satamarakennukset ja hallinnollis-tekniset tilat vaurioituivat,” Kiper raportoi.

Ukrainan etelän puolustusvoimat huomauttavat, että vihollinen jatkaa systemaattista terroria etelän alueilla ja iski jälleen ballistisella ohjuksella Odessan satamainfrastruktuuriin. Iskun seurauksena syttyi tulipalo, joka saatiin sammutettua. Tiedot lisävahingoista ovat vielä tarkentumassa. Etelän puolustusvoimien tiedottaja Dmytro Pletenchuk täsmensi, että iskun kohteena oli Tšornomorsk.

Aiemmat iskut Odessaan

24. kesäkuuta venäläiset iskivät Odessaan ja osuivat infrastruktuurikohteeseen. Tämä aiheutti tulipalon ja musta savupatsas nousi kaupungin ylle. Myöhemmin selvisi, että kohteena oli varasto. Iskun seurauksena kolme miestä loukkaantui ja tulipalon sammuttaminen kesti pitkään.

31. toukokuuta venäläiset hyökkääjät iskivät jälleen Odessaan, tällä kertaa satamainfrastruktuurikohteisiin, jotka ovat viime aikoina joutuneet useiden hyökkäysten kohteeksi. Hyökkäyksessä käytettiin ballistista ohjusta, todennäköisesti “Iskander-M”, joka laukaistiin miehitetyltä Krimin alueelta. Ohjus sisälsi rypälepommin, joka räjähti ilmassa ja hajotti maahan lukuisia sirpalepommeja.

Kommentoikaa artikkelia ja jakakaa se ystävienne kanssa. Voitte myös kirjautua Patreonin kautta lukeaksenne blogiani ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/14 10:39:55