Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Yhdysvaltain Presidentti Joe Biden Myöntää Virheensä Debaateissa

04.07.2024 22:56

# Yhdysvaltain Presidentti Joe Biden Myöntää Virheensä Debaateissa
Lukuaika: < 1 minuutti

# Yhdysvaltain Presidentti Joe Biden Myöntää Virheensä Debaateissa

Presidentti Joe Biden on myöntänyt tehneensä virheen debaateissa entisen presidentin Donald Trumpin kanssa, mutta vakuutti, ettei aio luovuttaa uudelleenvalintakampanjassaan. Financial Times raportoi, että Biden oli kärsinyt huonosta yöunesta ennen ensimmäistä debaattia 27. kesäkuuta, mikä vaikutti hänen suoritukseensa.

“Minulla oli huono yö… Tein virheen”, Biden kertoi paikalliselle radiokanavalle Wisconsinissa. Presidentti lisäsi, että hän aikoo voittaa vaalit ja toisti tuttua fraasiaan: “Kun sinut kaadetaan, nouset vain takaisin ylös.”

Guardianin mukaan Biden on aiemmin kertonut huonosta yöstä myös radiokanaville Wisconsinissa ja Pennsylvaniassa. Hän kertoi, että aikoo jatkossa välttää tapahtumia klo 20.00 jälkeen saadakseen enemmän unta, kuten CNN raportoi.

Debatit Bidenin ja Trumpin välillä: yksityiskohdat ja seuraukset

Viime kuun lopussa käytiin ensimmäinen kierros debaateista presidentti Joe Bidenin ja hänen edeltäjänsä Donald Trumpin välillä. Tarkkailijat ovat arvioineet keskustelun teemoja ja mahdollisia seurauksia. Valkoinen talo myönsi, että ilta oli Bidenille haastava, mutta korosti hänen edelleen aikovan asettua ehdolle.

CNN:n mukaan useimmat äänestäjät ja poliitikot pitivät Trumpin suoritusta parempana. Kyselyt osoittivat, että 67% debaatteja seuranneista rekisteröidyistä äänestäjistä piti Trumpia parempana esiintyjänä, kun taas 33% tuki Bidenia.

Ennen debaatteja 55% äänestäjistä odotti Trumpilta parempaa suoritusta verrattuna 45%:iin, jotka tukivat Bidenia. On tärkeää huomata, että kyselytulokset heijastavat vain debaatteja seuranneiden äänestäjien näkemyksiä eivätkä ole edustavia koko väestölle. Lisäksi kyselyyn osallistuneet olivat useammin republikaanisen suuntautuneita kuin demokraattisia.

Kommentoi ja jaa artikkeli ystäviesi kanssa. Kirjaudu Patreoniin lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/14 10:56:32