Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Zelenskyi ei anna haastattelua Carlsonille ## #Ukraina #Venäjä

04.07.2024 11:44

Ei audiota saatavissa.

# Zelenskyi ei anna haastattelua Carlsonille ## #Ukraina #Venäjä
Lukuaika: < 1 minuutti

# Zelenskyi ei anna haastattelua Carlsonille

## #Ukraina #Venäjä

Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyi ei aio antaa haastattelua amerikkalaiselle propagandistille Tucker Carlsonille. Presidentin lehdistösihteeri Serhii Nykyforov kiisti toimittajan väitteet.

“Herra Tucker Carlsonin olisi syytä tarkistaa lähteensä FSB:ssä tarkemmin. Ukrainan presidentillä on täysin erilainen aikataulu, eikä Tucker Carlson kuulu siihen”, Nykyforov kirjoitti Facebookissa.

Aiemmin Tucker Carlson väitti saaneensa luvan haastatella Volodymyr Zelenskyiä, mikä hänen mukaansa vei lähes kaksi vuotta. Hän mainitsi, että neuvottelut haastattelusta Ukrainan johtajan kanssa muuttuivat intensiivisemmiksi sen jälkeen, kun hän oli keskustellut Venäjän presidentin Vladimir Putinin kanssa.

“Vaikuttaa siltä, että saimme Zelenskyin haastattelun. Yritimme kaksi vuotta, erityisesti intensiivisesti Putinin haastattelun jälkeen helmikuussa. Tavoitteena on tarjota amerikkalaisille äärimmäisen tarpeellista tietoa konfliktista, joka täysin muuttaa heidän maansa asemaa maailmassa”, Carlson kirjoitti.

Helmikuussa tänä vuonna Carlson haastatteli Venäjän presidenttiä Vladimir Putinia. Haastattelussa Venäjän diktaattori syytti Natoa Ukrainan konfliktin lietsomisesta aseiden toimittamisen kautta. Kuitenkin hän väitti olevansa “valmis ratkaisemaan konfliktin rauhanomaisesti” ja puhui siitä aina, mutta Kiova “haluaa jatkaa sotaa” ja kieltäytyy neuvotteluista.

Lisäksi Putin toisti harhaanjohtavia väitteitä siitä, että Ukraina “luotiin” Leninin toimesta ja että Stalin “muotoili” sen nykyisen muodon toisen maailmansodan jälkeen. Historian valossa kaikki maat, ainakin Dnepriin asti, “kuuluivat Venäjälle”. Näin Putin yritti oikeuttaa hyökkäyksen Ukrainaan.

Haastattelun jälkeen Carlson totesi, että “denatsifikaatio” on yksi tyhmimmistä asioista, joita hän on kuullut. Toimittaja myönsi, että Venäjän diktaattori yksinkertaisesti vihaa ukrainalaisia kansana. Carlson tunnusti, ettei pitänyt ollenkaan siitä osasta keskustelua, jossa Putin yritti mustamaalata Ukrainaa.

Äskettäin Carlson esitti uuden kohua herättävän väitteen Kremlin propagandan hengessä. Hän sanoi, että Ukraina “lakkaa olemasta 50 vuoden kuluttua” ja syytti Yhdysvaltain hallitusta “Ukrainan pettämisestä”. Hänen mielestään tulevaisuudessa Ukrainaa asuttavat “kolmannen maailman maahanmuuttajat”.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystävien kanssa. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/15 15:27:11