Eilen yhteensä 88810 latausta

20284 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > # Zelenskyin Ehdot: Ukrainalaisten Iskujen Loppuminen Venäjän Öljynjalostamoihin #Ukraina #Venäjä #Zelenskyi #Energia #Geopolitiikka

04.07.2024 15:47

# Zelenskyin Ehdot: Ukrainalaisten Iskujen Loppuminen Venäjän Öljynjalostamoihin #Ukraina #Venäjä #Zelenskyi #Energia #Geopolitiikka
Lukuaika: < 1 minuutti

# Zelenskyin Ehdot: Ukrainalaisten Iskujen Loppuminen Venäjän Öljynjalostamoihin

#Ukraina #Venäjä #Zelenskyi #Energia #Geopolitiikka

Presidentti Volodymyr Zelenskyi on asettanut ehdon, jonka täyttyessä Ukraina lopettaa iskut Venäjän öljynjalostamoihin. Ukrainan johtaja korostaa, että niin kauan kuin Venäjä hyökkää Ukrainan energiainfrastruktuuriin, hyökkäykset Venäjän öljynjalostamoihin jatkuvat. Presidentti painottaa, että tämä on hyvin yksinkertainen linjaus Kiovan osalta.

Zelenskyi kertoi asiasta Bloombergin haastattelussa. Hän korosti, että kukaan ei ole onnistunut asettamaan Putinia paikalleen, vaikka tämä harjoittaa terroria.

“Meihin kohdistuu hyökkäyksiä sähköverkkoja vastaan, eikä kukaan ole pystynyt estämään Putinia muuttamasta tätä sotaa Ukrainan kansan kansanmurhaksi. Jättää ihmiset ilman juomavettä ja sairaalat ilman sähköä – tämä on kansanmurhapolitiikkaa. Kun sanat eivät pysäyttäneet Putinia, aloimme iskeä hänen energiainfrastruktuuriinsa”, Zelenskyi totesi.

Zelenskyi lisäsi, että tämän jälkeen monet alkoivat vaatia, että Ukrainan pitäisi lopettaa nämä iskut, koska ne ovat eskalaatiota.

“Meidän kantamme on hyvin yksinkertainen. Sattuuko maailmaa, että iskemme Venäjän energiaa vastaan? Tehkää niin, että Venäjä ei iske meidän energiaamme vastaan. Hyvin yksinkertainen kaava”, Zelenskyi sanoi.

Ukrainan iskut Venäjän öljynjalostamoihin

Jo useiden kuukausien ajan Ukraina on onnistuneesti iskenyt Venäjän öljynjalostamoihin, aiheuttaen merkittäviä vahinkoja. Tämä ei kuitenkaan ole saanut hyväksyntää lännessä. Yhdysvaltain puolustusministeri Lloyd Austin on vaatinut Ukrainaa lopettamaan iskut, sillä hänen mukaansa ne saattavat vaikuttaa maailman energiamarkkinoihin. Ukrainaa on kehotettu keskittymään sotilaallisiin kohteisiin.

Samankaltaisia vetoomuksia on tullut muiltakin amerikkalaisilta virkamiehiltä. Esimerkiksi helmikuussa Yhdysvaltain varapresidentti Kamala Harris pyysi presidentti Zelenskyiä lopettamaan iskut, koska ne voivat nostaa energian hintoja ja provosoida Venäjää aggressiivisempiin toimiin.

Muistutettakoon, että Venäjä on kohdannut bensiini- ja dieselpulaan johtuen iskuista öljynjalostamoihin.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 22:30:21