Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > #BradPittLontoossa Brad Pitt saapui Lontooseen uuden elokuvan kuvauksiin

05.07.2024 09:50

#BradPittLontoossa Brad Pitt saapui Lontooseen uuden elokuvan kuvauksiin
Lukuaika: 2 minuuttia

#BradPittLontoossa Brad Pitt saapui Lontooseen uuden elokuvan kuvauksiin

60-vuotias näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten roolistaan elokuvassa “Fight Club”, nähtiin Lontoossa kuvauspaikalla. Brad Pitt oli pukeutunut hieman avonaiseen kermanväriseen paitaan, joka oli yhdistetty vaaleisiin farkkuihin ja ruskeisiin kenkiin. Pittin hiukset oli kammattu sivulle, ja asusteina hänellä oli monikerroksiset kultaiset kaulakorut ja aurinkolasit.

Elokuvan kohtaus, joka käsittelee Formula 1:tä, kuvattiin Langan’s Brasserie -ravintolassa Mayfairin kaupunginosassa. Ravintola oli muutettu Las Vegasin klubiksi, jossa Pittin hahmo osallistuu pokeri-iltaan. Näyttelijä toimii elokuvan vastaavana tuottajana ja esittää entistä kilpa-ajajaa, joka palaa takaisin ratin taakse. Elokuvan tuotanto alkoi vuonna 2023, ja siihen sisältyy kohtauksia vuoden 2024 Britannian Grand Prix -kilpailusta sekä Abu Dhabin kilpailuista.

Uudessa tyylikkäässä asussaan. Kuva: SplashNews.com

Kaikki kymmenen Formula 1 -tiimiä osallistuvat elokuvan tekoon. Näyttelijä Damson Idris esittää tulokasta, joka on osa APXGP-nimistä kuvitteellista tiimiä. Elokuvan näyttelijäkaartiin kuuluvat myös Kerry Condon, Javier Bardem, Tobias Menzies, Sarah Niles, Kim Bodnia, Samson Kayo ja Kelly Condon.

Formula 1:n veteraani ja seitsemänkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton, joka on äskettäin allekirjoittanut sopimuksen Ferrarin kanssa, on myös mukana projektissa.

Pitt esittää entistä kilpa-ajajaa. Kuva: Getty Images

Samaan aikaan Brad Pittin ja 49-vuotiaan Angelina Jolien välinen kiista jatkuu yhä. Kahdeksan vuotta kestäneet oikeudenkäynnit ovat vaikuttaneet näyttelijän uusiin suhteisiin. Sisäpiiriläisten mukaan Pitt ja hänen nykyinen tyttöystävänsä yrittävät kaikin voimin päästä eteenpäin.

Entisten puolisoiden väliset oikeudenkäynnit näyttävät jatkuvan vielä pitkään. He ovat olleet mukana kiivaassa oikeusjutussa vuodesta 2016 lähtien tapahtuneen eronsa jälkeen. Vaikka molemmat näyttivät viisi vuotta sitten siirtyneen omiin elämiinsä, heidän kiistansa ranskalaisesta Chateau Miraval -omaisuudesta ja viinitilasta on hidastanut prosessia.

Angelina Jolie. Kuva: Getty Images

Sisäpiiriläisten mukaan näyttelijä yrittää katkaista kaikki siteet entiseen vaimoonsa, jotta hän voisi lopultakin “karistaa avioliiton demonit harteiltaan”.

“Brad haluaa todella eniten maailmassa, että tämä asia saataisiin päätökseen. Jos se olisi täysin hänestä kiinni, asia olisi ollut jo kauan sitten ohi”, sisäpiiriläinen kertoo Daily Mailille.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Tilaa blogini Patreonin kautta lukeaksesi ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/14 11:18:10