Eilen yhteensä 88810 latausta

20290 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > # Elektroninen Broneerausjärjestelmä Ukrainan Ukrainassa alkanut sähköisen broneerausjärjestelmän beta-testaus “Dія”-portaalissa. #Ukrainan digitaalisen muutoksen ministeri #MykhailoFedorov ilmoittanut, järjestelmä mahdollistaa käyttäjien tietojen päivittämisen sotilasrekisteriasiakirjojen saamisen verkossa. Sotilasvelvollisten “Dія”-portaaliin syöttävät yritysten johtajat. kertoi asiasta #ITUkraineAssociationin yleiskokouksessa #Kiovassa, kirjoittaa DOU. Yritysten työntekijät voivat aktivoida sotilasvelvollisten varata heidät mobilisoinnista muutamassa vaiheessa. Aiemmin ilmoitti, broneerauspalvelu aluksi yrityksille, jotka ovat kriittisen tärkeitä maan taloudelle. Hän lisäsi myös, jo veteraanitodistus. ## Miten broneeraus toimii

05.07.2024 13:52

# Elektroninen Broneerausjärjestelmä Ukrainan Ukrainassa alkanut sähköisen broneerausjärjestelmän beta-testaus "Dія"-portaalissa. #Ukrainan digitaalisen muutoksen ministeri #MykhailoFedorov ilmoittanut, järjestelmä mahdollistaa käyttäjien tietojen päivittämisen sotilasrekisteriasiakirjojen saamisen verkossa. Sotilasvelvollisten "Dія"-portaaliin syöttävät yritysten johtajat. kertoi asiasta #ITUkraineAssociationin yleiskokouksessa #Kiovassa, kirjoittaa DOU. Yritysten työntekijät voivat aktivoida sotilasvelvollisten varata heidät mobilisoinnista muutamassa vaiheessa. Aiemmin ilmoitti, broneerauspalvelu aluksi yrityksille, jotka ovat kriittisen tärkeitä maan taloudelle. Hän lisäsi myös, jo veteraanitodistus. ## Miten broneeraus toimii
Lukuaika: < 1 minuutti

# Elektroninen Broneerausjärjestelmä Ukrainan “Dія”-portaalissa

Ukrainassa on alkanut sähköisen broneerausjärjestelmän beta-testaus “Dія”-portaalissa. #Ukrainan digitaalisen muutoksen ministeri #MykhailoFedorov on ilmoittanut, että järjestelmä mahdollistaa käyttäjien tietojen päivittämisen ja sotilasrekisteriasiakirjojen saamisen verkossa. Sotilasvelvollisten tiedot “Dія”-portaaliin syöttävät yritysten johtajat.

#Fedorov kertoi asiasta #ITUkraineAssociationin yleiskokouksessa #Kiovassa, kirjoittaa DOU. Yritysten työntekijät voivat aktivoida sotilasvelvollisten tiedot ja varata heidät mobilisoinnista muutamassa vaiheessa.

“Beta-testaus sujuu erittäin hyvin “Dія”-portaalin kautta. Normatiivinen pohja on jo olemassa. Työntekijät voivat muutamalla klikkauksella päivittää tietonsa, ja tämä katsotaan sotilasrekisteriasiakirjaksi. Yritysten johtajat voivat valita työntekijöitä ja varata heidät. Mitään fyysisiä käyntejä ei tarvita”, ministeri totesi.

Aiemmin #Fedorov ilmoitti, että sähköinen broneerauspalvelu on aluksi saatavilla yrityksille, jotka ovat kriittisen tärkeitä maan taloudelle. Hän lisäsi myös, että “Dія”-portaalissa on jo saatavilla sähköinen veteraanitodistus.

## Miten sähköinen broneeraus toimii “Dія”-portaalissa

Työntekijöiden broneerausprosessi on suunniteltu mahdollisimman käyttäjäystävälliseksi. Näin se toimii:

1. Aluksi luodaan “Valtion virastojen yhtenäinen luettelo”, jolla on oikeus broneerata työntekijöitään. Tähän luetteloon kuuluvat organisaatiot voivat lähettää työntekijöidensä broneerauslistoja.
2. Yritysten ja organisaatioiden johtajat voivat lähettää sotilasvelvollisten työntekijöiden listat broneerattavaksi “Dія”-portaalin kautta. Hakemus vahvistetaan sähköisellä allekirjoituksella.
3. Järjestelmä tarkistaa automaattisesti, onko työntekijä virallisesti työllistetty ja ovatko hänen tietonsa “Oberig”-rekisterissä.
4. Tarkistuksen jälkeen “Dія” lähettää ilmoituksen yrityksen johtajalle tarkastelun tuloksista. Tämä prosessi kestää noin yhden vuorokauden.
5. Ilmoituksen saatuaan työntekijän tulee itse lähettää hakemus “Dія”-portaalin kautta ja saada lykkäysote.

On tärkeää huomata, että Ukrainan hallitus on muuttanut mobilisoinnin aikaisen broneerauksen menettelyä. Lisäksi “Резерв+”-järjestelmässä on nyt näkyvissä broneerauksen ajantasainen tila.

Kommentoi ja jaa artikkeli ystävillesi. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/23 00:06:29