Eilen yhteensä 88810 latausta

20288 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > # GerardButler ja nuori malli PennyLane nauttivat yhdessäolosta Lontoossa

05.07.2024 15:05

# GerardButler ja nuori malli PennyLane nauttivat yhdessäolosta Lontoossa
Lukuaika: < 1 minuutti

# GerardButler ja nuori malli PennyLane nauttivat yhdessäolosta Lontoossa

Neljänkymmenen neljän vuoden ikäinen skotlantilainen näyttelijä Gerard Butler on viime aikoina nähty viettämässä aikaa 29-vuotiaan Sports Illustrated -lehden tähden Penny Lanen kanssa. Pari nautti kävelystä Lontoon Primrose Hill -puistossa ja myöhemmin illalla heidät havaittiin yhdessä paikallisessa pubissa, kertoo The Sun. Näyttelijä ja malli joivat ja keskustelivat ulkosalla.

Vuonna 2024 Lane valittiin Sports Illustrated -lehden parhaaksi malliksi. Hänen portfolionsa mukaan Penny aloitti mallintyöt 16-vuotiaana ja kohtasi heti alan paineet, jotka pakottivat hänet kohtelemaan kehoaan kaltoin.

29-vuotias nainen päätti antaa etusijan henkiselle ja fyysiselle hyvinvoinnilleen. Hän opiskeli kokonaisvaltaiseksi terveysvalmentajaksi – asiantuntijaksi, joka käyttää integroitua lähestymistapaa ravitsemukseen ja elämäntapaan parantaakseen asiakkaidensa terveyttä. Työn ulkopuolella Penny nauttii ulkoilusta ja extreme-urheilulajeista, kuten kilpa-autoilusta ja uimisesta. Hänellä on myös pieni rooli “Justice League” -elokuvassa.

Gerard Butlerilla oli aiemmin yhdeksän vuoden suhde kiinteistösijoittajan ja sisustussuunnittelijan Morgan Brownin kanssa. Pari erosi ja palasi yhteen useita kertoja. Ensimmäisen kerran heidät nähtiin yhdessä vuonna 2014, jolloin heidät bongattiin treffeillä Malibu Beachilla. Butler ja Brown lopettivat suhteensa maaliskuussa 2021.

“Butler kertoi kokeneensa eron koronaviruspandemian aikana, mikä teki erosta erityisen vaikean, paljon vaikeamman kuin hän oli kuvitellut”, hän totesi.

Gerard Butler on aiemmin seurustellut romanialaisen mallin Madalina Ghenea’n, TRHOBH:n Brandi Glanvillen ja “The Bounty Hunter” -elokuvan vastanäyttelijän Jennifer Anistonin kanssa. Elokuvaharrastajien mielestä heidän välillään oli näkyvää seksuaalista kemiaa, ja he jakoivat todella intiimejä hetkiä valkokankaalla.

Huhujen mukaan nämä kaksi tähteä olivat myös treffeillä elokuvan kuvauksissa, ja erään lähteen mukaan he suutelivat kohtausten välillä ja viettivät vapaa-aikaa Jenniferin trailerissa. Samaan aikaan Gerard väitti, että he olivat vain ystäviä, kertoo Daily Mail.

Näyttelijä tapasi myös Jessica Bielin elokuvansa “Playing for Keeps” kuvauksissa. Vuonna 2012 Butler kertoi Radaronline-sivustolle, että “hän karkasi”.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit kirjautua Patreonin avulla lukeaksesi blogiamme ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 23:20:02