Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # herättää huolta NATO-liittolaisten televäittelyissä herättänyt epäilyksiä #NATO:n liittolaisten ennen tulevaa huippukokousta #Washingtonissa. Liittolaiset ovat alkaneet epäillä, pystyykö jatkamaan maan johtamista, sillä hidasta ja vastaukset vaativat pitkää harkintaa. Bloombergin mukaan jopa #Brasilia:n presidentti Luiz Inácio Lula da Silva, joka tukee demokraatteja, totesi, ei kykene enää toimimaan Yhdysvaltain presidenttinä. jo myöntänyt, suorassa lähetyksessä entistä presidenttiä #DonaldTrump vastaan 27. kesäkuuta heikko.

05.07.2024 15:38

# herättää huolta NATO-liittolaisten televäittelyissä herättänyt epäilyksiä #NATO:n liittolaisten ennen tulevaa huippukokousta #Washingtonissa. Liittolaiset ovat alkaneet epäillä, pystyykö jatkamaan maan johtamista, sillä hidasta ja vastaukset vaativat pitkää harkintaa. Bloombergin mukaan jopa #Brasilia:n presidentti Luiz Inácio Lula da Silva, joka tukee demokraatteja, totesi, ei kykene enää toimimaan Yhdysvaltain presidenttinä. jo myöntänyt, suorassa lähetyksessä entistä presidenttiä #DonaldTrump vastaan 27. kesäkuuta heikko.
Lukuaika: 2 minuuttia

# Bidenin epäonnistunut esiintyminen herättää huolta NATO-liittolaisten keskuudessa

Presidentti #Yhdysvallat Joe Bidenin epäonnistunut esiintyminen televäittelyissä on herättänyt epäilyksiä #NATO:n liittolaisten keskuudessa ennen tulevaa huippukokousta #Washingtonissa. Liittolaiset ovat alkaneet epäillä, pystyykö Biden jatkamaan maan johtamista, sillä hänen esiintymisensä oli hidasta ja vastaukset vaativat pitkää harkintaa.

Bloombergin mukaan jopa #Brasilia:n presidentti Luiz Inácio Lula da Silva, joka tukee demokraatteja, totesi, että Biden ei kykene enää toimimaan Yhdysvaltain presidenttinä.

“Bidenilla on ongelmia: hän liikkuu hitaammin ja tarvitsee enemmän aikaa vastatakseen kysymyksiin”, Lula sanoi.

Yhä useammat virkamiehet sekä Yhdysvalloissa että ulkomailla katsovat, että Yhdysvaltain vanhimman presidentin tulisi erota virastaan. He pitävät Trumpin paluuta Valkoiseen taloon suurimpana uhkana. Eurooppalaiset virkamiehet kertovat yhä useammin yksityisissä keskusteluissa, että Bidenin tulisi väistyä ehdokkaan tieltä, jolla on paremmat mahdollisuudet voittaa Trump ja säilyttää liittolaisten yhtenäisyys Ukrainan ja NATO:n suhteen. Huolta herättää myös se, miten Biden selviää tulevasta NATO-huippukokouksesta, jonka hän aikoo isännöidä Yhdysvalloissa ensi viikolla.

Bidenin epäonnistunut esiintyminen televäittelyissä

Presidentti #Yhdysvallat Joe Biden on jo myöntänyt, että hänen esiintymisensä suorassa lähetyksessä entistä presidenttiä #DonaldTrump vastaan 27. kesäkuuta oli heikko.

“Minulla oli huono ilta. Tein virheen. Se oli vain 90 minuuttia lavalla. Katsokaa, mitä olen tehnyt 3,5 vuoden aikana,” Biden sanoi haastattelussa The Earl Ingram Show’ssa.

Yhdysvaltain presidentti totesi aikovansa jatkaa kilpaa, vaikka väittelyjen tulokset eivät vastanneet odotuksia.

“Opin isältäni nousemaan uudelleen kaatumisen jälkeen, ja me voitamme nämä vaalit,” Biden vakuutti.

Samaan aikaan Bidenin esiintyminen televäittelyissä herätti ristiriitaisia reaktioita demokraattien päärahoittajien keskuudessa. Walt Disneyn veljentytär kehotti demokraatteja korvaamaan Bidenin toisella ehdokkaalla.

“Aion lopettaa kaikki lahjoitukset puolueelle, kunnes he korvaavat Bidenin,” hän lupasi.

Samankaltaisen vetoomuksen esitti myös yksi demokraattien suurimmista sponsoreista, Netflixin toimitusjohtaja Reed Hastings.

“Bidenin on väistyttävä, jotta energinen demokraattijohtaja voi voittaa,” hän sanoi.

Valkoinen talo on kuitenkin ilmoittanut, että Biden ei aio vetäytyä presidenttikilvasta. Myöhemmin Biden itse vahvisti virallisesti, ettei hän aio peruuttaa ehdokkuuttaan vaaleissa.

Kommentoi ja jaa artikkeli ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/14 10:00:06