Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Informaatio-operaatio “Rauha” ## #Ukraina #Venäjä Keskuksen johtaja, puolustusvoimien upseeri #AndriyKovalenko, todennut, aihetta käsittelevät propagandistit maan sisällä kuin myös Aasian Lähi-idän mediat, sekä kutsutut asiantuntijat, toimivat lännessä. kommentoi aktiivisesti “rauhallisia aloitteita”. “Venäläisten toiminnan keskeinen logiikka luoda valkoista kohinaa vaikuttaa niihin yhteiskunnan osiin, ovat valmiita hinnalla millä hyvänsä. Todellisuudessa valmis oikeudenmukaiseen kasvattaa sotilaallisia valmiuksiaan sodan jatkamiseksi. Toivojen kylväminen valmiudesta pyrkii luomaan illuusion, Ukraina rauhaa. Tämä heidän pääasiallinen kertomuksensa eri yleisöille ympäri maailmaa,” selitti #AndriyKovalenko. yrittää taivuttaa Ukrainaa aselepoon. Viime aikoina Venäjällä puhuttu yhä enemmän aselevosta kanssa. Erityisesti lehdistötilaisuudessaan 4. heinäkuuta diktaattori puhui rauhanhalusta, samalla ilmoitti, hänen armeijansa aio lopettaa tulitusta. Hänen mukaansa “Venäjä voi suostua tulitaukoon kanssa, koska se varma Kiovan vastaavista toimista”. väitti myös, vuonna 2022 olemassa sopimuksia venäläisten joukkojen vetämisestä pois Kiovasta, joihin vastattava tietyillä toimilla, kertonut, mitä nämä toimet olisivat olleet. Samalla hän neuvotella välittäjien kautta. toistaa jatkuvasti, koskaan kieltäytynyt neuvotteluista. Unkarin pääministeri #ViktorOrban pyytänyt #Zelenskyä lopettamaan tulituksen Ukrainassa. Presidentti #VolodymyrZelensky hylkäsi tämän ajatuksen. Bloombergin haastattelussa johtaja vastasi julkisesti Orbánin ehdotukseen tulitauosta.

05.07.2024 13:36

# Informaatio-operaatio "Rauha" ## #Ukraina #Venäjä Keskuksen johtaja, puolustusvoimien upseeri #AndriyKovalenko, todennut, aihetta käsittelevät propagandistit maan sisällä kuin myös Aasian Lähi-idän mediat, sekä kutsutut asiantuntijat, toimivat lännessä. kommentoi aktiivisesti "rauhallisia aloitteita". "Venäläisten toiminnan keskeinen logiikka luoda valkoista kohinaa vaikuttaa niihin yhteiskunnan osiin, ovat valmiita hinnalla millä hyvänsä. Todellisuudessa valmis oikeudenmukaiseen kasvattaa sotilaallisia valmiuksiaan sodan jatkamiseksi. Toivojen kylväminen valmiudesta pyrkii luomaan illuusion, Ukraina rauhaa. Tämä heidän pääasiallinen kertomuksensa eri yleisöille ympäri maailmaa," selitti #AndriyKovalenko. yrittää taivuttaa Ukrainaa aselepoon. Viime aikoina Venäjällä puhuttu yhä enemmän aselevosta kanssa. Erityisesti lehdistötilaisuudessaan 4. heinäkuuta diktaattori puhui rauhanhalusta, samalla ilmoitti, hänen armeijansa aio lopettaa tulitusta. Hänen mukaansa "Venäjä voi suostua tulitaukoon kanssa, koska se varma Kiovan vastaavista toimista". väitti myös, vuonna 2022 olemassa sopimuksia venäläisten joukkojen vetämisestä pois Kiovasta, joihin vastattava tietyillä toimilla, kertonut, mitä nämä toimet olisivat olleet. Samalla hän neuvotella välittäjien kautta. toistaa jatkuvasti, koskaan kieltäytynyt neuvotteluista. Unkarin pääministeri #ViktorOrban pyytänyt #Zelenskyä lopettamaan tulituksen Ukrainassa. Presidentti #VolodymyrZelensky hylkäsi tämän ajatuksen. Bloombergin haastattelussa johtaja vastasi julkisesti Orbánin ehdotukseen tulitauosta.
Lukuaika: 2 minuuttia

# Venäjän Informaatio-operaatio “Rauha”

## #Ukraina #Venäjä

Venäjä on käynnistänyt laajan informaatio-operaation nimeltään “Rauha”. Tämän propagandakampanjan tavoitteena on luoda illuusio, että Ukraina ei halua rauhaa Venäjän kanssa. Näitä kertomuksia aggressiivinen valtio levittää ympäri maailmaa.

Tieto tästä tuli esille Ukrainan Keskuksen vastatoimista disinformaatiota vastaan. Ensimmäiset merkit “Rauha”-operaatiosta ovat tekaistujen rauhansuunnitelmien levittäminen, joissa ehdotetaan erilaisia ratkaisuja, sekä salaliittoteoriat salaisista neuvotteluista, jotka muka ovat alkaneet.

Keskuksen johtaja, puolustusvoimien upseeri #AndriyKovalenko, on todennut, että aihetta käsittelevät niin Venäjän propagandistit maan sisällä kuin myös Aasian ja Lähi-idän mediat, sekä niin kutsutut asiantuntijat, jotka toimivat lännessä. Myös #Putin kommentoi aktiivisesti Venäjän “rauhallisia aloitteita”.

“Venäläisten toiminnan keskeinen logiikka on luoda valkoista kohinaa ja vaikuttaa niihin yhteiskunnan osiin, jotka ovat valmiita rauhaan hinnalla millä hyvänsä. Todellisuudessa Venäjä ei ole valmis oikeudenmukaiseen rauhaan ja kasvattaa sotilaallisia valmiuksiaan sodan jatkamiseksi. Toivojen kylväminen valmiudesta rauhaan pyrkii luomaan illuusion, että Ukraina ei halua rauhaa. Tämä on heidän pääasiallinen kertomuksensa eri yleisöille ympäri maailmaa,” selitti #AndriyKovalenko.

Hän korosti, että ainoa todellinen todiste Venäjän valmiudesta oikeudenmukaiseen rauhaan olisi heidän edustajiensa läsnäolo toisessa Rauhan huippukokouksessa. Tällä hetkellä Venäjä kuitenkin pyrkii kaikin keinoin hämärtämään Rauhan formulaa ja peittämään sen omilla “suunnitelmillaan”.

Venäjä yrittää taivuttaa Ukrainaa aselepoon. Viime aikoina Venäjällä on puhuttu yhä enemmän aselevosta Ukrainan kanssa. Erityisesti lehdistötilaisuudessaan 4. heinäkuuta Venäjän diktaattori #Putin puhui rauhanhalusta, mutta samalla ilmoitti, että hänen armeijansa ei aio lopettaa tulitusta. Hänen mukaansa “Venäjä ei voi suostua tulitaukoon Ukrainan kanssa, koska se ei ole varma Kiovan vastaavista toimista”. Hän väitti myös, että vuonna 2022 oli olemassa sopimuksia venäläisten joukkojen vetämisestä pois Kiovasta, joihin Ukrainan oli vastattava tietyillä toimilla, mutta ei kertonut, mitä nämä toimet olisivat olleet. Samalla hän ei halua neuvotella välittäjien kautta. Hän kuitenkin toistaa jatkuvasti, että Venäjä ei ole koskaan kieltäytynyt neuvotteluista.

Myös Unkarin pääministeri #ViktorOrban on pyytänyt #Zelenskyä lopettamaan tulituksen Ukrainassa. Presidentti #VolodymyrZelensky kuitenkin hylkäsi tämän ajatuksen. Bloombergin haastattelussa Ukrainan johtaja vastasi julkisesti Orbánin ehdotukseen tulitauosta.

Yhdysvallat on myös kommentoinut Orbánin Venäjälle edullista ehdotusta toteamalla, että Venäjän on poistuttava täysin kansainvälisesti tunnustetuilta Ukrainan alueilta. Kaikkien maiden, joilla on vaikutusvaltaa Moskovaan tai jotka osallistuvat rauhan saavuttamiseen Ukrainassa, on tehtävä kaikkensa Venäjän joukkojen vetämiseksi pois Ukrainasta.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/13 16:49:18