Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Isku Dniproon: Uhrien Määrä Kasvaa alueen johtaja, #Serhiy Lysak, ilmoitti uhrien määrän kasvusta. Hän vahvisti kahdeksannen uhrin kuoleman esitti surunvalittelunsa menehtyneiden omaisille. Lysak lisäsi, että #Nikopol oli joutunut hyökkäyksen kohteeksi yöllä aamulla 5. heinäkuuta. Vihollinen käytti hyökkäyksiin “shahedeja”. Yhteensä kolme kamikaze-droonia onnistuttiin ampumaan alas yllä. Onneksi ihmisiä ei loukkaantunut, mutta yksityistalo, infrastruktuuri minibussi saivat vaurioita.

05.07.2024 10:39

# Isku Dniproon: Uhrien Määrä Kasvaa alueen johtaja, #Serhiy Lysak, ilmoitti uhrien määrän kasvusta. Hän vahvisti kahdeksannen uhrin kuoleman esitti surunvalittelunsa menehtyneiden omaisille. Lysak lisäsi, että #Nikopol oli joutunut hyökkäyksen kohteeksi yöllä aamulla 5. heinäkuuta. Vihollinen käytti hyökkäyksiin "shahedeja". Yhteensä kolme kamikaze-droonia onnistuttiin ampumaan alas yllä. Onneksi ihmisiä ei loukkaantunut, mutta yksityistalo, infrastruktuuri minibussi saivat vaurioita.
Lukuaika: < 1 minuutti

# Venäjän Isku Dniproon: Uhrien Määrä Kasvaa

Venäjän isku Dniproon 28. kesäkuuta johti uhrien määrän kasvuun, kun 7. heinäkuuta sairaalassa kuoli yksi iskujen uhreista, 72-vuotias nainen. Hänen kuolemansa myötä iskujen uhrien määrä nousi kahdeksaan. Nainen oli aiemmin saanut vakavia vammoja ja hänet oli kiireellisesti viety sairaalaan.

Dnipropetrovskin alueen johtaja, #Serhiy Lysak, ilmoitti uhrien määrän kasvusta. Hän vahvisti kahdeksannen uhrin kuoleman ja esitti surunvalittelunsa menehtyneiden omaisille.

“Jo kahdeksan uhria tuossa Venäjän iskussa. Surunvalitteluni kaikille, jotka menettivät läheisensä”, ilmoitti Lysak Telegramissa.

Lysak lisäsi, että #Nikopol oli joutunut Venäjän hyökkäyksen kohteeksi yöllä ja aamulla 5. heinäkuuta. Vihollinen käytti hyökkäyksiin “shahedeja”. Yhteensä kolme kamikaze-droonia onnistuttiin ampumaan alas Dnipropetrovskin yllä. Onneksi ihmisiä ei loukkaantunut, mutta yksityistalo, infrastruktuuri ja minibussi saivat vaurioita.

Venäjän isku Dniproon 28. kesäkuuta kohdistui asuinrakennukseen kaupungin keskustassa. Hyökkäys tuhosi neljä kerrosta rakennuksesta ja vaurioitti asuntoja kahdeksannesta yhdenteentoista kerrokseen. Isku vaati yhden ihmisen hengen ja haavoitti 12 muuta.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreonin avulla lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/14 09:11:08