Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # JairBolsonaro #BrasilianPoliisi #Korruptio Brasilian liittovaltion poliisi virallisesti syyttänyt entistä #JairBolsonaroa kavalluksesta, väitetysti laittomaan annettujen jalokivien haltuunottoon. Jalokivet, joiden arvo 3,2 miljoonaa dollaria, olivat peräisin Saudi-Arabian hallitukselta ollessa vielä valtiossa. Reutersin mukaan, viittaa poliisilähteisiin, #JairBolsonaro entinen ensimmäinen nainen #MicheleBolsonaro saivat Saudi-Arabialta ylellisiä lahjoja, mukaan lukien Chopardin koruja. Näihin lahjoihin kuului timanttikaulakoru, sormus, kello korvakorut. Entistä jo kahdesti saatettu vastuuseen. Maaliskuussa häntä syytettiin COVID-19-rokotetietojen väärentämisestä, nyt esitetty uusi syyte. asianajajat ovat kiistäneet kaikki rikolliset teot. Hänen vanhempi poikansa #Flavio, senaattori, kirjoitti torstaina tilillään X:ssä, että Bolsonaroa “vainotaan”. Helmikuussa 2024 Unkarin suurlähetystö Brasiliassa tarjosi turvapaikan entiselle presidentille #JairBolsonaro, sen jälkeen kun viranomaiset takavarikoivat passinsa valtioiden välisen rikostutkinnan yhteydessä, vallankaappausyritykseen. 8. tammikuuta 2023, viikko #LuizInacioLuladaSilvan virkaanastujaisen jälkeen, äärioikeistolaisen entisen presidentin Jair kannattajat ryntäsivät kongressiin. Poliisi käytti kyynelkaasua yrittäessään työntää mielenosoittajat takaisin. kannattajat, jotka kieltäytyvät tunnustamasta vaalitappiotaan, murtautuivat esteiden läpi pääsivät kongressirakennukseen.

05.07.2024 10:06

# JairBolsonaro #BrasilianPoliisi #Korruptio Brasilian liittovaltion poliisi virallisesti syyttänyt entistä #JairBolsonaroa kavalluksesta, väitetysti laittomaan annettujen jalokivien haltuunottoon. Jalokivet, joiden arvo 3,2 miljoonaa dollaria, olivat peräisin Saudi-Arabian hallitukselta ollessa vielä valtiossa. Reutersin mukaan, viittaa poliisilähteisiin, #JairBolsonaro entinen ensimmäinen nainen #MicheleBolsonaro saivat Saudi-Arabialta ylellisiä lahjoja, mukaan lukien Chopardin koruja. Näihin lahjoihin kuului timanttikaulakoru, sormus, kello korvakorut. Entistä jo kahdesti saatettu vastuuseen. Maaliskuussa häntä syytettiin COVID-19-rokotetietojen väärentämisestä, nyt esitetty uusi syyte. asianajajat ovat kiistäneet kaikki rikolliset teot. Hänen vanhempi poikansa #Flavio, senaattori, kirjoitti torstaina tilillään X:ssä, että Bolsonaroa "vainotaan". Helmikuussa 2024 Unkarin suurlähetystö Brasiliassa tarjosi turvapaikan entiselle presidentille #JairBolsonaro, sen jälkeen kun viranomaiset takavarikoivat passinsa valtioiden välisen rikostutkinnan yhteydessä, vallankaappausyritykseen. 8. tammikuuta 2023, viikko #LuizInacioLuladaSilvan virkaanastujaisen jälkeen, äärioikeistolaisen entisen presidentin Jair kannattajat ryntäsivät kongressiin. Poliisi käytti kyynelkaasua yrittäessään työntää mielenosoittajat takaisin. kannattajat, jotka kieltäytyvät tunnustamasta vaalitappiotaan, murtautuivat esteiden läpi pääsivät kongressirakennukseen.
Lukuaika: < 1 minuutti

# JairBolsonaro #BrasilianPoliisi #Korruptio

Brasilian liittovaltion poliisi on virallisesti syyttänyt entistä presidenttiä #JairBolsonaroa kavalluksesta, liittyen väitetysti laittomaan hänelle annettujen jalokivien haltuunottoon. Jalokivet, joiden arvo on 3,2 miljoonaa dollaria, olivat peräisin Saudi-Arabian hallitukselta Bolsonaron ollessa vielä valtiossa.

Reutersin mukaan, joka viittaa poliisilähteisiin, #JairBolsonaro ja entinen ensimmäinen nainen #MicheleBolsonaro saivat Saudi-Arabialta ylellisiä lahjoja, mukaan lukien Chopardin koruja. Näihin lahjoihin kuului timanttikaulakoru, sormus, kello ja korvakorut.

Osa jalokivistä takavarikoitiin São Paulon kansainvälisellä lentokentällä lokakuussa 2021, kun ne löydettiin hallituksen avustajan repusta hänen palatessaan Riadista. Poliisi on syyttänyt Jair Bolsonaroa rahanpesusta, rikollisesta salaliitosta ja kavalluksesta, kuten tuntemattomana pysyttelevä lähde kertoi.

Entistä presidenttiä on jo kahdesti aiemmin saatettu vastuuseen. Maaliskuussa häntä syytettiin COVID-19-rokotetietojen väärentämisestä, ja nyt hänelle on esitetty uusi syyte. Bolsonaron asianajajat ovat aiemmin kiistäneet kaikki rikolliset teot. Hänen vanhempi poikansa #Flavio, joka on senaattori, kirjoitti torstaina tilillään X:ssä, että Bolsonaroa “vainotaan”.

Viime vuonna, oikeusministeri Alexandre de Moraesin valtuuttaman tutkinnan aikana, poliisi teki kotietsinnän sotilasupseerien koteihin, joiden epäillään avustaneen Bolsonaroa myymään osan jalokivistä Yhdysvalloissa.

Helmikuussa 2024 Unkarin suurlähetystö Brasiliassa tarjosi turvapaikan entiselle presidentille #JairBolsonaro, sen jälkeen kun viranomaiset takavarikoivat hänen passinsa valtioiden välisen rikostutkinnan yhteydessä, liittyen vallankaappausyritykseen.

Kumpikaan Unkarin puoli tai Bolsonaron edustajat eivät ole kommentoineet tapausta, mutta tiedetään, että entinen presidentti ja Unkarin pääministeri Viktor Orbán ovat läheisiä ystäviä ja tapasivat joulukuussa 2023 Argentiinan presidentin Javier Milein virkaanastujaisissa.

8. tammikuuta 2023, viikko #LuizInacioLuladaSilvan virkaanastujaisen jälkeen, äärioikeistolaisen entisen presidentin Jair Bolsonaron kannattajat ryntäsivät kongressiin. Poliisi käytti kyynelkaasua yrittäessään työntää mielenosoittajat takaisin. Bolsonaron kannattajat, jotka kieltäytyvät tunnustamasta hänen vaalitappiotaan, murtautuivat esteiden läpi ja pääsivät kongressirakennukseen.

Kommentoi ja jaa artikkeli ystäviesi kanssa. Tilaa blogimme Patreonin kautta lukeaksesi mainoksetonta sisältöä.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/14 09:15:43