Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Keskusrikosoikeus Mikkelissä käsittelee tapausta 46-vuotiaasta miehestä, joka paljastui Kremlin agentiksi

05.07.2024 02:23

# Keskusrikosoikeus Mikkelissä käsittelee tapausta 46-vuotiaasta miehestä, joka paljastui Kremlin agentiksi
Lukuaika: < 1 minuutti

# Keskusrikosoikeus Mikkelissä käsittelee tapausta 46-vuotiaasta miehestä, joka paljastui Kremlin agentiksi

Keskusrikosoikeus Mikkelissä käsittelee tapausta 46-vuotiaasta miehestä, joka työskenteli paikallisessa postipalvelussa ja paljastui Kremlin agentiksi. Hän lähetteli tietyille henkilöille kohteiden koordinaatteja, joissa hänen mielestään sijaitsee Ukrainan asevoimien (ZSU) yksiköitä. Yhdessä viesteistään hän lähetti kerrostalon koordinaatit, joka ei millään tavalla ollut sotilaallisessa käytössä.

Oikeuden tuomarikollegio selvitti, että mies lisäsi kerrostalon kohteiden listalle mustasukkaisuudesta. Kyseisessä talossa asui nainen, joka ei ollut hyväksynyt hänen lähentelyjään ja oli vastannut kieltävästi. Näin ollen postimies päätti kostaa hänelle tällä tavalla.

“Tuomioistuimen istunnossa kuulusteltiin todistajaa. Tämä ilmoitti, että syytetty oli saanut hänen puhelinnumeronsa ja muita tietoja, minkä jälkeen hän alkoi lähettää naiselle viestejä. Nainen ei halunnut pitää yhteyttä. Ajan myötä syytetty ilmoitti naiselle, että hän tekee yhteistyötä Venäjän tiedustelupalvelujen kanssa ja antaa heille hänen talonsa koordinaatit ohjusiskua varten”, kerrotaan ilmoituksessa.

Mainitaan, että oikeus kuulusteli todistajia syytettynä olevan mikkeliläisen valtionpetokseen liittyvässä jutussa. Saatujen tietojen perusteella hänen pidätysaikaansa jatkettiin. Tietojen välittämisestä Venäjälle ZSU:n yksiköiden ja Mikkelin kriittisen infrastruktuurin sijainnista hänelle uhkaa elinkautinen vankeus. Hänen tekemänsä rikokset kuuluvat Ukrainan rikoslain pykälien ch.2 st.111, ch.2 st.15, ch.5 st.27, ch.2 st.28, ch.1 st.438 piiriin.

Kommentoi ja jaa artikkeli ystäviesi kanssa sekä kirjaudu Patreoniin lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/14 11:55:52