Eilen yhteensä 88810 latausta

20253 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > # Kir Starmer pääministeriksi Ser #KirStarmer virallisesti 58. pääministeriksi. Hänet nimitti tähän tehtävään kuningas #CharlesIII. #VolodymyrZelensky onnitellut ilmaissut odottavansa kanssa. onnitteli #Labour-puoluetta vakuuttavasta voitosta vaaleissa. toivoo kumppanuutta kanssa korosti, “Ukraina Yhdistynyt kuningaskunta ovat olleet tulevat olemaan luotettavia liittolaisia. Jatkamme yhteisten arvojen elämän, vapauden sääntöihin perustuvan järjestyksen puolustamista edistämistä.” toivotti uudelle hallitukselle menestystä kotimaan asioissa johtajuuden vahvistamisessa maailman näyttämöllä. Hän odottaa innolla tiivistä kumppanuuden vahvistamiseksi rauhan turvallisuuden palauttamiseksi. Lisäksi ilmaisi kiitollisuutensa hyvästä ystävästään #RishiSunakista jatkuvasta tuesta hänen johdollaan.

05.07.2024 15:56

# Kir Starmer pääministeriksi Ser #KirStarmer virallisesti 58. pääministeriksi. Hänet nimitti tähän tehtävään kuningas #CharlesIII. #VolodymyrZelensky onnitellut ilmaissut odottavansa kanssa. onnitteli #Labour-puoluetta vakuuttavasta voitosta vaaleissa. toivoo kumppanuutta kanssa korosti, "Ukraina Yhdistynyt kuningaskunta ovat olleet tulevat olemaan luotettavia liittolaisia. Jatkamme yhteisten arvojen elämän, vapauden sääntöihin perustuvan järjestyksen puolustamista edistämistä." toivotti uudelle hallitukselle menestystä kotimaan asioissa johtajuuden vahvistamisessa maailman näyttämöllä. Hän odottaa innolla tiivistä kumppanuuden vahvistamiseksi rauhan turvallisuuden palauttamiseksi. Lisäksi ilmaisi kiitollisuutensa hyvästä ystävästään #RishiSunakista jatkuvasta tuesta hänen johdollaan.
Lukuaika: 2 minuuttia

# Kir Starmer nimitetty Yhdistyneen kuningaskunnan pääministeriksi

Ser #KirStarmer on virallisesti nimitetty Yhdistyneen kuningaskunnan 58. pääministeriksi. Hänet nimitti tähän tehtävään kuningas #CharlesIII. Ukrainan presidentti #VolodymyrZelensky on onnitellut Starmeria ja ilmaissut odottavansa yhteistyötä uuden hallituksen kanssa.

The Guardianin mukaan Starmer piti jo ensimmäisen puheensa uudessa virassaan. Buckinghamin palatsin tiedotteen mukaan: “Kuningas otti tänään vastaan arvostetun parlamentin jäsenen, ser Kir Starmerin, ja pyysi häntä muodostamaan uuden hallituksen. Ser Kir hyväksyi Hänen Majesteettinsa tarjouksen ja nimitettiin pääministeriksi ja ensimmäiseksi valtiovarainministeriksi.”

Zelensky onnitteli Starmeria ja Britannian #Labour-puoluetta vakuuttavasta voitosta vaaleissa. Ukrainan presidentti toivoo kumppanuutta uuden hallituksen kanssa ja korosti, että “Ukraina ja Yhdistynyt kuningaskunta ovat olleet ja tulevat olemaan luotettavia liittolaisia. Jatkamme yhteisten arvojen – elämän, vapauden ja sääntöihin perustuvan kansainvälisen järjestyksen – puolustamista ja edistämistä.”

Zelensky toivotti uudelle hallitukselle menestystä sekä kotimaan asioissa että Britannian johtajuuden vahvistamisessa maailman näyttämöllä. Hän odottaa innolla tiivistä yhteistyötä Ukrainan ja Britannian kumppanuuden vahvistamiseksi sekä kansainvälisen rauhan ja turvallisuuden palauttamiseksi. Lisäksi presidentti ilmaisi kiitollisuutensa hyvästä ystävästään #RishiSunakista Britannian hallituksen jatkuvasta tuesta hänen johdollaan.

“Challenger-panssarivaunut, Storm Shadow -ohjukset, lentäjiemme koulutus F-16-koneilla ja ensimmäinen kahdenvälinen turvallisuussopimus – nämä ovat vain joitakin yhteisistä saavutuksistamme, joita Ukraina ei koskaan unohda”, totesi Zelensky.

Rishi Sunakin ero

5. heinäkuuta entinen pääministeri Rishi Sunak ilmoitti eroavansa tehtävästään Konservatiivipuolueen murskatappion jälkeen. Hän jättää myös puolueen johtajuuden. Sunak pyysi äänestäjiltä anteeksi siitä, ettei onnistunut täyttämään heidän odotuksiaan.

Sunak totesi myös, että Labour-puolueen johtaja Kir Starmer on kunniallinen ihminen. Huolimatta poliittisista erimielisyyksistä, heidän välillään on syvä kunnioitus.

Muistutettakoon, että ennenaikaiset parlamenttivaalit pidettiin 4. heinäkuuta. Vaalien jälkeen kävi ilmi, että Labour-puolue saa enemmistön uuden alahuoneen kokoonpanossa, mikä tarkoittaa vallanvaihtoa maassa. Sunak myönsi Konservatiivipuolueensa tappion.

Kir Starmer vieraili Kiovassa helmikuussa 2023 parlamentin opposition johtajana ja kävi vapautetuilla alueilla Kiovan alueella nähden omin silmin tuhoja ja muita Venäjän hyökkäyksen seurauksia. Hän kertoi Ukrainan viranomaisille, että Britannia jatkaa Ukrainan puolustamisen tukemista ja korosti Venäjän saattamista kansainväliseen oikeudelliseen vastuuseen tuhoista ja julmuuksista, joita venäläiset joukot ovat tehneet Ukrainan alueella.

Kommentoi ja jaa tämä artikkeli ystäviesi kanssa. Tilaa Patreonin avulla, jotta voit lukea blogiani ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 16:08:15