Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > #LvivinUutiset Mies Yritti Hypätä Junasta Päästäkseen Laittomasti Puolaan #Lviv #Puola #Ukraina #raja #laitonmaahanmuutto

05.07.2024 14:11

#LvivinUutiset Mies Yritti Hypätä Junasta Päästäkseen Laittomasti Puolaan #Lviv #Puola #Ukraina #raja #laitonmaahanmuutto
Lukuaika: < 1 minuutti

#LvivinUutiset Mies Yritti Hypätä Junasta Päästäkseen Laittomasti Puolaan

#Lviv #Puola #Ukraina #raja #laitonmaahanmuutto

Lvivin alueella tapahtui erikoinen ja vaarallinen tapaus, kun 34-vuotias mies päätti hypätä junasta yrittäessään laittomasti ylittää Ukrainan ja Puolan rajan. Tämä epäonninen yritys johti vakaviin vammoihin, kun mies löi päänsä ja mursi jalkansa.

Tapauksen paljasti Ukrainan rajavartiolaitos (ДПСУ), joka löysi miehen makaamassa rautatiekiskojen vieressä vain kaksi kilometriä Puolan rajasta. Mies, kotoisin Kiovasta, tunnusti aikovansa ylittää rajan laittomasti.

Rajavartiolaitoksen mukaan mies sai vammansa hypättyään junasta “Kiova-Chop”. Hänellä oli lippu Uzhhorodiin, mutta hän päätti kokeilla onneaan ja hypätä junasta Lvivin alueella.

Mies toimitettiin sairaalaan saamaan hoitoa vammoihinsa. Hänen mukaansa hän oli suunnitellut reittiään saamiensa neuvojen ja ohjeiden perusteella, jotka oli saanut eräältä Telegram-kanavalta. Ohjeiden mukaisesti hän oli varustautunut makuupussilla, makuualustalla, vaelluskengillä, lämpimillä vaatteilla, sadetakilla, taittoveitsellä, köydellä, tulitikuilla ja ruoalla. Kuitenkaan hän ei ehtinyt käyttää näitä varusteita.

Paikalle kutsuttiin ambulanssi, ja rajavartiolaitos määräsi miehen hallinnolliseen vastuuseen yrityksestä ylittää raja laittomasti.

Erikoisia Rajanylitysyrityksiä

Kesäkuun lopulla Odessasta kotoisin oleva mies yritti päästä rajavyöhykkeelle tekeytymällä mummoksi. Hän oli pukeutunut kukalliseen huiviin, silmälaseihin ja kantoi ruutukuvioista laukkua, toivoen jäävänsä huomaamatta. Rajavartiolaitoksen mukaan “matkustaja”, joka osoittautui mieheksi, nousi junaan “Kiova-Uzhhorod” ilman asiakirjoja. Myöhemmin hän tunnusti aikovansa päästä huomaamatta Slovakiaan.

Myös Tšerkasyn alueella 44-vuotias mies yritti ylittää rajan käyttämällä siskonsa passia ja pukeutumalla naiseksi. Hän ei kuitenkaan onnistunut pääsemään Romaniaan.

On myös tapauksia, joissa rajanylittäjät yrittävät lahjoa viranomaisia. Esimerkiksi Ternopilista kotoisin oleva henkilö tarjosi rajavartijoille 500 grivnan lahjusta ylittääkseen rajan.

Kommentoi ja jaa tämä artikkeli ystäviesi kanssa! Voit myös kirjautua Patreonin avulla lukeaksesi blogiamme ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/14 11:52:28