Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > #OrlandoBloomJaKatyPerry Santa Barbarassa: Tähtipariskunnan Loma Perheen Kesken #Ukraina #Venäjä

05.07.2024 11:52

#OrlandoBloomJaKatyPerry Santa Barbarassa: Tähtipariskunnan Loma Perheen Kesken #Ukraina #Venäjä
Lukuaika: < 1 minuutti

#OrlandoBloomJaKatyPerry Santa Barbarassa: Tähtipariskunnan Loma Perheen Kesken #Ukraina #Venäjä

47-vuotias näyttelijä Orlando Bloom ja 39-vuotias laulaja Katy Perry viettävät lomaa Santa Barbarassa. Paparazzit ikuistivat tähtipariskunnan perhekävelyllä lomakaupungin kaduilla, kun he poistuivat hotellista. VIP-vieraiden iloksi parkkimies toi hotellin eteen kaksi autoa: Katy otti mustan Porsche-auton avaimet.

Laulaja oli pukeutunut tummiin bikineihin ja pitkään valkoiseen paitaan, joka oli napitettu rintojen kohdalta. Perry täydensi asuaan bucket-hatilla, joka piilotti hänen hiuksensa, ja vaaleanpunaisilla aurinkolaseilla, jotka peittivät hänen kasvojaan. Mukanaan hänellä oli useita laukkuja ja reppu.

Orlando poistui hotellista ilman tavaroita. Hänellä oli päällään oranssi t-paita, valkoiset shortsit, sandaalit ja lippalakki.

Daily Mailin mukaan Santa Barbarassa lomailevat myös Katyn läheiset sukulaiset: hänen isänsä, äitinsä ja veljensä. Laulajan perhe esiintyy usein mediassa ja he ovat äskettäin tukeneet tytärtään vuotuisessa kevätlounaassa Beverly Wilshire -hotellissa Beverly Hillsissä.

Kesäkuussa 2024 Katy esiintyi Vogue Worldin catwalkilla Pariisissa nahkaisista terälehdistä ja kangaskukista tehdyssä mekossa. Stylistit olivat laittaneet Perryn tummat kiharat taaksepäin, mikä sai hänet muistuttamaan amatsonia. Laulaja hämmästytti yleisöä paitsi eksentrisellä asullaan myös hoikistuneella vartalollaan.

Katy ja Orlando tapasivat vuonna 2016, minkä jälkeen heille alettiin yhdistää romanttisia suhteita. Laulaja ja “Tarun sormusten herrasta” -näyttelijä eivät vahvistaneet näitä tietoja, mutta kolme vuotta myöhemmin he ilmoittivat erostaan. Samana vuonna 2019 Bloom kosi Perryä, ja pian he saivat tyttären, jonka he nimesivät Daisy Dove Bloomiksi. Tällä hetkellä tyttö on kolmevuotias.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Tilaa blogini Patreonissa lukeaksesi ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/14 09:48:17