Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # PresidenttiBideninUnentarve ## Joe Bidenin Uni: Ratkaiseva Tekijä Tulevissa Presidenttien Vaalikampanjoissa

05.07.2024 11:51

# PresidenttiBideninUnentarve ## Joe Bidenin Uni: Ratkaiseva Tekijä Tulevissa Presidenttien Vaalikampanjoissa
Lukuaika: 2 minuuttia

# PresidenttiBideninUnentarve

## Joe Bidenin Uni: Ratkaiseva Tekijä Tulevissa Presidenttien Vaalikampanjoissa

Presidentti Joe Biden on ilmoittanut tarvitsevansa enemmän unta ja ohjeistanut alaisiaan välttämään tapahtumien suunnittelua hänelle klo 20.00 jälkeen. Tämä päätös tehtiin sen jälkeen, kun Bidenin ja entisen presidentin Donald Trumpin välinen väittely viime viikolla epäonnistui.

Biden ilmaisi tarpeensa levätä enemmän keskiviikkona tapaamisessaan demokraattisten kuvernöörien kanssa. Havaijin kuvernööri Josh Green, joka on pitkän linjan lääkäri, kysyi presidentin fyysisestä kunnosta. The Washington Postin mukaan Biden kertoi kuvernööreille yksityisessä tapaamisessa Valkoisessa talossa, että hänen täytyy nukkua enemmän ja että hän on ohjeistanut henkilöstöään välttämään tapahtumien suunnittelua hänelle klo 20.00 jälkeen. Tämä viittaa siihen, että Biden katsoo tarvitsevansa muutoksia parantaakseen julkisia esiintymisiään.

Tunnin kestäneessä tapaamisessa Biden pyrki vakuuttamaan kuvernöörit poliittisista näkemyksistään, fyysisestä kunnostaan ja uudelleenvalintasuunnitelmistaan. Hän mainitsi, että presidentinvaaliväittelyn jälkeen hän kävi lääkärintarkastuksessa ja on edelleen hyvässä kunnossa. Vitsailen hän lisäsi: “Se on vain aivoistani kiinni.”

Osallistujien mukaan tapaaminen oli enimmäkseen optimistinen, vaikka se sisälsi merkkejä väittelyn jälkeisestä turbulenssista. Biden selitti heikon suorituksensa väittelyssä sillä, että hän voi huonosti, kärsi aikaerorasituksesta ja ei kuunnellut alaisiaan. Bidenin kampanjatoimisto huomauttaa, että tapahtumien välttäminen klo 20.00 jälkeen ei tarkoita merkittävää rajoittamista.

“Presidentti Bush meni nukkumaan klo 21, kun taas presidentti Obama valmisteli päivällistä klo 18.30. Normaalit presidentit noudattavat tasapainoa, aivan kuten Joe Biden. On epätodennäköistä, että hän olisi yhtä ankara kuin Donald Trump, joka viettää puolet päivästä Truth Social -kanavalla suunnitellen toimia, jotka voivat aiheuttaa taantuman, ja toisen puolen pelaten golfia,” sanoi Bidenin kampanjan tiedottaja Kevin Munoz.

Bidenin esiintyminen väittelyssä horjutti hänen asemaansa
Presidentti Joe Biden kärsi katastrofaalisen epäonnistumisen ensimmäisellä väittelykierroksella entisen presidentin Donald Trumpin kanssa viime viikolla. Hän sekoitti usein sanojaan eikä aina pystynyt muodostamaan johdonmukaisia lauseita vastatessaan CNN:n moderaattoreiden kysymyksiin ja Trumpin hyökkäyksiin.

Tästä huolimatta Joe Biden vakuutti jatkavansa presidenttikilpailua. Hän ilmoitti tästä puhelussa kampanjansa työntekijöille ja toisti saman viestin Demokraattisen puolueen lainsäätäjien ja kuvernöörien tapaamisissa.

Kommentoi ja jaa tämä artikkeli ystäviesi kanssa! Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/14 06:37:57