Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Sähkökatkokset Ukrainassa jatkuvat lauantaina 6. heinäkuuta #Ukraina #Kiova #sähkökatkot #Ukrenergo #heinäkuu

05.07.2024 18:41

# Sähkökatkokset Ukrainassa jatkuvat lauantaina 6. heinäkuuta #Ukraina #Kiova #sähkökatkot #Ukrenergo #heinäkuu
Lukuaika: < 1 minuutti

# Sähkökatkokset Ukrainassa jatkuvat lauantaina 6. heinäkuuta

Lauantaina 6. heinäkuuta sähkökatkokset Ukrainassa jatkuvat läpi koko päivän. Vaikka päivä onkin viikonloppu, helpotuksia katkojen aikatauluihin ei ole odotettavissa. Erityisesti iltaisin katkokset tulevat olemaan tiukempia.

Ukrenergon lehdistötiedotteen mukaan enemmän katkoja on odotettavissa kello 17:00 alkaen. “Kello 17:00-22:00 käytössä on kolme porrasta tuntikohtaisia katkoja, muina aikoina kaksi porrasta”, tiedotteessa kerrotaan.

Heinäkuussa Ukrainan alueilla on myös päiviä ilman sähkökatkoja. Ukrenergo ilmoitti 5. heinäkuuta, että 9.–24. heinäkuuta jokaisessa alueessa mitataan todellista sähkönkulutusta. Tämän vuoksi katkojen aikataulut muuttuvat. Jokaisessa maakunnassa on yksi päivä näiden kahden viikon aikana ilman rajoituksia. Muina päivinä rajoitukset toteutetaan alueellisten sähköyhtiöiden julkaisemien aikataulujen mukaan.

Muistutuksena, myös Kiovassa sähkökatkot ovat alkaneet kriittisen aikataulun mukaan, ja joissakin paikoissa sähköä ei ole ollut jopa seitsemään tuntiin peräkkäin.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös liittyä Patreon-tukijaksemme ja lukea blogiamme ilman mainoksia.

#Ukraina #Kiova #sähkökatkot #Ukrenergo #heinäkuu

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/13 15:45:38