Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Sense Bank ja Kansallinen Ivan Franko -draamateatteri allekirjoittivat yhteistyömuistion #kulttuuri #teatteri #Ukraina

05.07.2024 17:42

# Sense Bank ja Kansallinen Ivan Franko -draamateatteri allekirjoittivat yhteistyömuistion #kulttuuri #teatteri #Ukraina
Lukuaika: < 1 minuutti

# Sense Bank ja Kansallinen Ivan Franko -draamateatteri allekirjoittivat yhteistyömuistion #kulttuuri #teatteri #Ukraina

Heinäkuun 4. päivänä 2024 Sense Bankin hallituksen puheenjohtaja Oleksiy Stupak ja Ivan Franko -draamateatterin pääjohtaja ja taiteellinen johtaja Yevhen Nyschuk allekirjoittivat virallisesti yhteistyömuistion. Tämä muistio tähtää yhteisten kulttuuri- ja valistushankkeiden kehittämiseen ja toteuttamiseen.

Oleksiy Stupak korosti, että muistion allekirjoittaminen on merkittävä tapahtuma pankille.

“Ukrainalaisen kulttuurin kehittäminen ja taiteen ja teatterin suosiminen yhteiskunnallisena ilmiönä ovat erittäin tärkeitä Ukrainalle, erityisesti näinä vaikeina aikoina. Kulttuurin tukeminen tänään on investointi tulevaisuuteen.”

Lisäksi Sense Bankin hallituksen puheenjohtaja kertoi, että muistio kattaa laajan tehtäväkentän, mukaan lukien teatteritilan esteettömyyskysymykset.

Ivan Franko -draamateatterin pääjohtaja ja taiteellinen johtaja Yevhen Nyschuk kommentoi myös yhteistyöaloitetta Sense Bankin kanssa ja korosti kulttuurin tukemisen merkitystä:

“Vaikeina aikoina luodaan merkityksiä, jotka vahvistavat meitä kestävyydessämme ja ymmärryksessämme siitä, miksi jatkamme uhrautuvaa taisteluamme. Merkitykset, jotka määrittävät polkumme. Ja ne, jotka nyt investoivat luomisen voimaan, ovat ratkaisevia tänä sankarillisena aikana ja antavat toivoa yhteisestä voitosta.”

Muistion allekirjoittaminen ja yhteistyö teatterin kanssa osoittavat Sense Bankin sitoutumisen tukemaan ja edistämään kulttuuria Ukrainassa. Tämä yhteistyö on merkittävä askel kohti kulttuurielämän rikastuttamista ja esteettömyyden parantamista teattereissa.

Kommentoi ja jaa tämä artikkeli ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/14 10:00:57