Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > ## #Skandaali #JustinTimberlake #Alkoholi ### Justin Timberlaken Pidätyskohu ja Sen Seuraukset

05.07.2024 10:48

## #Skandaali #JustinTimberlake #Alkoholi ### Justin Timberlaken Pidätyskohu ja Sen Seuraukset
Lukuaika: 2 minuuttia

## #Skandaali #JustinTimberlake #Alkoholi

### Justin Timberlaken Pidätyskohu ja Sen Seuraukset

Justin Timberlaken pidätys rattijuopumuksesta herätti laajaa huomiota, mutta keskustelu hiipui yhtä nopeasti kuin alkoikin. Pari päivää kestäneen artistin holtittomuuden ruotimisen jälkeen sosiaalisen median käyttäjät siirtyivät seuraaviin julkkisuutisiin, kuten Jennifer Lopezin ja Ben Affleckin avioeroon. Timberlaken fanit ovat kuitenkin edelleen järkyttyneitä siitä, että heidän idolinsa ei olekaan virheetön.

Tapahtuman jälkimainingeissa paljastui, että Timberlake on jo vuosia kamppaillut alkoholiriippuvuuden kanssa, eikä tämä ollut ensimmäinen kerta, kun hän ajoi humalassa. Vaikka Justin itse kommentoi tapausta ohimennen ja nyt yrittää esittää, ettei mitään olisi tapahtunut, vuotaa verkkoon jatkuvasti uutta tietoa. Fanien on vaikea hyväksyä, että heidän idolinsa on todellisuudessa yhtä inhimillinen kuin kuka tahansa.

Sisäpiirilähde paljasti, että Timberlaken riippuvuuksista on osittain vastuussa hänen lähipiirinsä, mukaan lukien hänen vaimonsa Jessica Biel. Artisti ei kuulemma edes harkitse kuntoutusta, koska ympärillä olevat ihmiset eivät kerro hänelle ongelman olevan olemassa. Timberlake ei myöskään kykene tunnistamaan ongelmaa itse kasvatuksensa ja luonteensa vuoksi.

“Justin tarvitsee selvästi itsetutkiskelua. Hän elää eräänlaisessa kuplassa. Se, että hänen äitinsä kohteli häntä kuin prinssiä, vaikuttaa hänen aikuiselämäänsä. Tämä selittää myös, miksi hän ei ole katunut pidätyksen jälkeen,” kommentoi artistin pitkäaikainen ystävä.

Timberlake on kasvanut julkisuuden valokeilassa: 12-vuotiaana hänestä tuli Mikin Hiiren klubin pääesiintyjä, ja muutaman vuoden kuluttua hänet kutsuttiin laulamaan poikabändi NSYNC:iin. Siitä lähtien hänen ympärillään on ollut ihmisiä, joita kiinnosti vain hänen maineensa ja rahansa.

“Hänen lähipiirissään ei ole ketään taloudellisesti riippumatonta. Heitä kiinnostaa julkkiksen seura, mutta todennäköisesti he eivät koskaan kerro hänelle totuutta päin naamaa,” lisäsi lähde.

Jessica, jonka kanssa Justin on ollut naimisissa 12 vuotta, ei ole poikkeus: artistin ystävän mukaan hän on “yhtä suuri fani kuin kaikki muutkin ympärillä”.

Timberlaken luonteestakin löytyy syitä ongelmiin. Hän nauttii siitä, että kaikki kehuvat häntä – tämä selittää myös, miksi hänen ympärillään olevat ihmiset “tanssivat hänen pillinsä mukaan”. Sisäpiirilähteen mukaan ihmiset, jotka elävät oikein, eivät koskaan aja humalassa, ja Timberlake voi saada apua vain itseltään.

“Tälle ei ole mitään oikeutusta. Luuletko, että joku on sanonut hänelle tämän? Justin voisi katsoa itseään peiliin. Ehkä se auttaisi häntä ymmärtämään, että rakentava kritiikki on välttämätöntä, jotta voi olla onnellinen.”

Kommentoi ja jaa artikkeli ystäviesi kanssa. Tilaa blogimme Patreonissa lukeaksesi ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/13 17:47:07