Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Skandaali Kulttuuriministerin Autosta ## Ongelmat, Väärinkäytökset, Ukraina, Venäjä

05.07.2024 11:59

Ei audiota saatavissa.

# Skandaali Kulttuuriministerin Autosta ## Ongelmat, Väärinkäytökset, Ukraina, Venäjä
Lukuaika: < 1 minuutti

# Skandaali Kulttuuriministerin Autosta

## Ongelmat, Väärinkäytökset, Ukraina, Venäjä

**Oopperan Prima Ballerina ja Kulttuuriministerin Vaimo Ongelman Keskiössä**

Kulttuuriministerin virkaa hoitavan Rostyslav Karandiievin vaimo, Oopperan prima ballerina Olena Karandiieva, on joutunut skandaalin keskelle. Hän ajaa Mazda CX-5 -autoa, joka on aiheuttanut miehelleen harmeja. Karandiiev on rikkonut liikennesääntöjä toistuvasti tällä autolla, eikä sitä ole ilmoitettu hänen omaisuusilmoituksessaan.

Tapaus tuli ilmi, kun Olena Karandiieva nähtiin kaupungin keskustassa balettiesityksen ”Zorbas” jälkeen. Hän pakkasi esityksen jälkeen tavaransa ja kukkansa auton takaluukkuun, istuutui matkustajan paikalle ja lähti yksityiskuljettajan kyydissä.

**Skandaali Auton Ympärillä**

Viime vuonna kulttuuriministeri joutui skandaalin keskelle kyseisen auton vuoksi. Toimittajien selvitysten mukaan Karandiiev ajoi ilmoittamattomalla autolla ja sai toistuvasti sakkoja liikennesääntöjen rikkomisesta, mukaan lukien rattijuopumuksesta.

Pääpalvelukeskuksen tietojen mukaan kummallakaan Karandiievillä ei tuolloin ollut omistuksessaan ajoneuvoja. Siitä huolimatta ministeri jatkoi ajamista ja sakkojen keräämistä.

**Selitykset ja Jälkitoimenpiteet**

Karandiiev selitti, että auto oli hänen appensa lahja vuodelta 2019. Autoa ei ollut ilmoitettu omaisuusilmoituksessa, koska ”ilmoittaminen oli lakannut” auton käyttöönottovaiheessa. Ennen tätä hän ajoi vuoden 2004 Honda CRV:llä, joka joutui vakavaan liikenneonnettomuuteen.

Skandaalin jälkeen Karandiiev kuitenkin lisäsi Mazda CX-5:n omaisuusilmoitukseensa. Ilmoituksen mukaan auto kuuluu Olena Karandiievin isälle, ja ministerillä on lupa käyttää sitä.

**Rostyslav ja Olena Karandiiev**

Aiemmin on uutisoitu, että Kiovan pormestarin poika opiskelee yli 3,5 miljoonalla grivnalla vuodessa ja että Hetmanzev on lähettänyt poikansa opiskelemaan Englantiin 1,25 miljoonalla grivnalla vuodessa, samalla kun hän vaikenee sotilaskirjoista.

Kommentoi ja jaa tämä artikkeli ystävillesi. Voit myös liittyä Patreoniin lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/15 13:44:14