Eilen yhteensä 84218 latausta

20223 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > # Skandaali Kulttuuriministerin Ympärillä ## Otsikot: #Ukraina #Venäjä #skandaali #kulttuuri #korruptio Družina Auto Keskiössä Taustat Selitykset Puutteet Jälkeen

05.07.2024 12:36

# Skandaali Kulttuuriministerin Ympärillä ## Otsikot: #Ukraina #Venäjä #skandaali #kulttuuri #korruptio Družina Auto Keskiössä Taustat Selitykset Puutteet Jälkeen
Lukuaika: < 1 minuutti

# Skandaali Kulttuuriministerin Ympärillä

## Otsikot: #Ukraina #Venäjä #skandaali #kulttuuri #korruptio

### Družina ja Auto Skandaalin Keskiössä

Olenna Karaindeeva, Kulttuuri- ja Informointipolitiikan ministerin Rostislav Karaindeevin vaimo, on joutunut julkisuuden keskiöön ajoneuvoskandaalin vuoksi. Hänet nähtiin ajamassa Mazda CX-5 -maasturia, joka ei ollut ministerin julkisesti ilmoittamissa omaisuustiedoissa. Tämä herätti kysymyksiä ja johti laajempiin tutkimuksiin.

### Skandaalin Taustat

Viime vuonna ministeri Karaindeev joutui skandaaliin, kun paljastui, että hän oli ajanut ilmoittamatonta ulkomaalaista autoa, ja saanut useita liikennesakkoja, mukaan lukien rattijuopumuksesta. Poliisin tietojen mukaan kumpikaan, ei ministeri eikä hänen vaimonsa, ollut rekisteröitynyt minkään ajoneuvon omistajiksi kyseisenä ajankohtana.

### Selitykset ja Deklaroinnin Puutteet

Karaindeev selitti, että auton oli lahjoittanut hänen appensa vuonna 2019. Hän ei ollut ilmoittanut autoa omaisuustiedoissaan, koska “deklarointijärjestelmä oli muuttunut”. Ennen Mazda CX-5:ta ministeri oli ajanut Honda CRV -autoa, joka joutui vakavaan onnettomuuteen vuonna 2020.

### Deklaroinnin Jälkeen

Skandaalin jälkeen Karaindeev ilmoitti Mazdan omaisuustiedoissaan. Ilmoituksen mukaan auto kuuluu Olenna Karaindeevan isälle, mutta ministerillä on oikeus käyttää sitä.

Keskustelu jatkuu, ja moni ihmettelee, miksi tällaisia puutteita omaisuustiedoissa on yhä olemassa. Kommentoi ja jaa artikkeli ystävillesi. Voit myös kirjautua Patreonin kautta lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 03:11:15