Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Skandaali Vuosi koko maailma seurasi tarkasti draamaa, kehittyi #NataliePortmanin perheessä. Toukokuussa 2023, kun loisti Cannesin elokuvajuhlien punaisella matolla, tabloideissa levisi tieto hänen uskottomuudesta. Aluksi monet pitivät tapahtumia epäonnistuneena PR-tempauksena, skandaali kasvoi yhä suuremmaksi. Kävi ilmi, #BenjaminMillepied hetkellisesti vaihtanut Oscar-voittajan nuoreen ympäristöaktivistiin #CamilleEtienneen. Paparazzit yllättivät parin jossa Benjamin Camille eivät peitelleet tunteitaan suutelivat toisiaan. kiirehtinyt tekemään virallisia lausuntoja tilanteesta. Lähteet kertoivat, yritti antaa anteeksi pettäjälle säilyttää avioliiton lasten vuoksi. Perhe aina ollut etusijalla, kuitenkaan voinut ummistaa silmiään rakkaan petokselta. Ensin tähti riisui vihkisormuksensa, haki avioeroa, maaliskuussa 2024 jälleen vapaa nainen. Millepied erosivat salaa, oltuaan 11 vuotta. Ero miehestään vaikea: uppoutui seurapiirielämään, monissa kuvissa näytti surulliselta. Fanit sympatiseerasivat tähteä, keskenään siitä, näin kaunis nainen tuskin kärsisi yksinäisyydestä pitkään. Ja heidän ennusteensa toteutuivat: äskettäin uuden rakkauden 43-vuotias bongattiin Pariisissa treffeillä 53-vuotiaan ranskalaisen näyttelijän #GadElmalehin #GadElmaleh ranskalais-marokkolainen näyttelijä-komedienne. Hän näytteli elokuvassa “Midnight in Paris”, voitti Oscarin vuonna 2012, sekä elokuvissa “Coco”, “Stay a While”, “Chouchou” muissa. Aiemmin Gad #AnneBrochetin kanssa, synnytti hänelle pojan #Noah’n, vuosina 2011-2015 seurusteli #GraceKellyn tyttärentyttären #CharlotteCasiraghin Vuonna 2013 pariskunnalle syntyi poika #Raphael. Äskettäin myös toisen komean miehen seurassa: kävi lontoolaisessa pubissa #PaulMescalin Näyttelijät näyttivät olevan he kumosivat nopeasti huhut romanttisista tunteista. Mescal yksinomaan työstä – millä innolla!

05.07.2024 13:44

# Skandaali Vuosi koko maailma seurasi tarkasti draamaa, kehittyi #NataliePortmanin perheessä. Toukokuussa 2023, kun loisti Cannesin elokuvajuhlien punaisella matolla, tabloideissa levisi tieto hänen uskottomuudesta. Aluksi monet pitivät tapahtumia epäonnistuneena PR-tempauksena, skandaali kasvoi yhä suuremmaksi. Kävi ilmi, #BenjaminMillepied hetkellisesti vaihtanut Oscar-voittajan nuoreen ympäristöaktivistiin #CamilleEtienneen. Paparazzit yllättivät parin jossa Benjamin Camille eivät peitelleet tunteitaan suutelivat toisiaan. kiirehtinyt tekemään virallisia lausuntoja tilanteesta. Lähteet kertoivat, yritti antaa anteeksi pettäjälle säilyttää avioliiton lasten vuoksi. Perhe aina ollut etusijalla, kuitenkaan voinut ummistaa silmiään rakkaan petokselta. Ensin tähti riisui vihkisormuksensa, haki avioeroa, maaliskuussa 2024 jälleen vapaa nainen. Millepied erosivat salaa, oltuaan 11 vuotta. Ero miehestään vaikea: uppoutui seurapiirielämään, monissa kuvissa näytti surulliselta. Fanit sympatiseerasivat tähteä, keskenään siitä, näin kaunis nainen tuskin kärsisi yksinäisyydestä pitkään. Ja heidän ennusteensa toteutuivat: äskettäin uuden rakkauden 43-vuotias bongattiin Pariisissa treffeillä 53-vuotiaan ranskalaisen näyttelijän #GadElmalehin #GadElmaleh ranskalais-marokkolainen näyttelijä-komedienne. Hän näytteli elokuvassa "Midnight in Paris", voitti Oscarin vuonna 2012, sekä elokuvissa "Coco", "Stay a While", "Chouchou" muissa. Aiemmin Gad #AnneBrochetin kanssa, synnytti hänelle pojan #Noah'n, vuosina 2011-2015 seurusteli #GraceKellyn tyttärentyttären #CharlotteCasiraghin Vuonna 2013 pariskunnalle syntyi poika #Raphael. Äskettäin myös toisen komean miehen seurassa: kävi lontoolaisessa pubissa #PaulMescalin Näyttelijät näyttivät olevan he kumosivat nopeasti huhut romanttisista tunteista. Mescal yksinomaan työstä – millä innolla!
Lukuaika: 2 minuuttia

# Skandaali #NataliePortman

Vuosi Sitten Maailma Seurasi Jännityksellä Natalie Portmanin Perhedraamaa

Vuosi sitten koko maailma seurasi tarkasti draamaa, joka kehittyi #NataliePortmanin perheessä. Toukokuussa 2023, kun näyttelijä loisti Cannesin elokuvajuhlien punaisella matolla, tabloideissa levisi tieto hänen miehensä uskottomuudesta. Aluksi monet pitivät tapahtumia epäonnistuneena PR-tempauksena, mutta skandaali kasvoi yhä suuremmaksi. Kävi ilmi, että #BenjaminMillepied oli hetkellisesti vaihtanut Oscar-voittajan nuoreen ympäristöaktivistiin #CamilleEtienneen. Paparazzit yllättivät parin treffeillä, jossa Benjamin ja Camille eivät peitelleet tunteitaan ja suutelivat toisiaan.

#NataliePortman ei kiirehtinyt tekemään virallisia lausuntoja tilanteesta. Lähteet kertoivat, että hän yritti antaa anteeksi pettäjälle ja säilyttää avioliiton lasten vuoksi. Perhe on aina ollut Portmanille etusijalla, mutta hän ei kuitenkaan voinut ummistaa silmiään rakkaan miehensä petokselta. Ensin tähti riisui vihkisormuksensa, sitten hän haki avioeroa, ja maaliskuussa 2024 hän oli jälleen vapaa nainen. Portman ja Millepied erosivat salaa, oltuaan naimisissa 11 vuotta.

Ero miehestään oli Natalie Portmanille vaikea: näyttelijä uppoutui seurapiirielämään, mutta monissa kuvissa hän näytti surulliselta. Fanit sympatiseerasivat tähteä, mutta keskustelivat keskenään siitä, että näin kaunis nainen tuskin kärsisi yksinäisyydestä pitkään. Ja heidän ennusteensa toteutuivat: äskettäin Natalie nähtiin uuden rakkauden kanssa. 43-vuotias näyttelijä bongattiin Pariisissa treffeillä 53-vuotiaan ranskalaisen näyttelijän #GadElmalehin kanssa.

Pari nautti illallisen ravintolassa ja suuntasi sitten taksilla yökerhoon. Kohtaaminen saattoi olla ystävällinen, mutta tätä teoriaa vastaan puhuu yksi asia: näyttelijän valitsema näyttävä punainen Jacquemus-mekko!

#GadElmaleh on ranskalais-marokkolainen näyttelijä-komedienne. Hän näytteli elokuvassa “Midnight in Paris”, joka voitti Oscarin vuonna 2012, sekä elokuvissa “Coco”, “Stay a While”, “Chouchou” ja muissa. Aiemmin Gad oli naimisissa näyttelijä #AnneBrochetin kanssa, joka synnytti hänelle pojan #Noah’n, ja vuosina 2011-2015 hän seurusteli #GraceKellyn tyttärentyttären #CharlotteCasiraghin kanssa. Vuonna 2013 pariskunnalle syntyi poika #Raphael.

Äskettäin #NataliePortman nähtiin myös toisen komean miehen seurassa: hän kävi lontoolaisessa pubissa #PaulMescalin kanssa. Näyttelijät näyttivät olevan treffeillä, mutta he kumosivat nopeasti huhut romanttisista tunteista. Portman ja Mescal keskustelivat yksinomaan työstä – mutta millä innolla!

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Tilaa blogimme Patreonin kautta lukeaksesi mainoksettomia tekstejä.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/14 10:32:46