Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Teknologinen Kilpajuoksu: Ukrainan Drone-osaaminen Askeleen Edellä ## #Ukraina #Venäjä #BPL #Teknologia ### Siviilijärjestelmien Voima

05.07.2024 09:27

Ei audiota saatavissa.

# Teknologinen Kilpajuoksu: Ukrainan Drone-osaaminen Askeleen Edellä ## #Ukraina #Venäjä #BPL #Teknologia ### Siviilijärjestelmien Voima
Lukuaika: < 1 minuutti

# Teknologinen Kilpajuoksu: Ukrainan Drone-osaaminen Askeleen Edellä

## #Ukraina #Venäjä #BPL #Teknologia

Ukrainan asevoimien ylipäällikkö Oleksandr Syrsky on pitänyt tapaamisen menestyneimpien taisteludrone-yksiköiden komentajien kanssa. Tapaamisen tarkoituksena oli vahvistaa Ukrainan teknologista etumatkaa viholliseen nähden. Syrsky kertoi, että dronejen käyttö on nykyisissä taisteluolosuhteissa noussut yhtä tärkeäksi kuin tykistön käyttö, mikä tekee droneista yhden armeijan prioriteeteista.

Ylipäällikkö Syrsky tapasi menestyneimpiä taisteludrone-yksiköiden komentajia, kuten Madjarin, Akhilleksen, Farmaseutin, Flintin, Dyman, Charlien, Gurun, K-2:n ja muita. Osa komentajista osallistui keskusteluun kenttäolosuhteista käsin online-yhteyden kautta.

“Jatkamme työtä kaikkien drone-tyyppien menestyksekkään käytön kokemusten laajentamiseksi rintamalla. Tavoitteemme on olla teknologisesti askeleen edellä vihollista sekä dronejen käytössä että niiden torjunnassa. Mutta kaikkein tärkein teknologioiden ja innovaatioiden tehtävä on säilyttää sotilaidemme henki”, Syrsky totesi.

Ylipäällikkö korosti, että drone-järjestelmät ovat yksi dynaamisimmista aloista, jossa muutokset tapahtuvat päivittäin. Tämän vuoksi Ukraina ei voi jäädä kehityksessä jälkeen.

“Meillä on selkeä toimintasuunnitelma. Yhteinen työ jatkuu. Kiitos kaikille, jotka auttavat, kouluttavat drone-operaattoreita, valmistavat ja toimittavat droneja puolustusvoimille!” Syrsky kiitti.

### Siviilijärjestelmien Voima

6. helmikuuta 2024 Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyi allekirjoitti asetuksen drone-järjestelmien voimien perustamisesta. Hän totesi, että päätös on ajankohtainen, sillä dronet ovat osoittaneet tehokkuutensa taisteluissa maalla, ilmassa ja merellä.

10. kesäkuuta Ukrainassa nimitettiin ensimmäistä kertaa drone-järjestelmien voimien komentaja. Komentajaksi valittiin 40-vuotias eversti Vadim Sukharevskyi, Ukrainan asevoimien varakomentaja ja ammattisotilas.

25. kesäkuuta Zelenskyi allekirjoitti asetuksen, jolla otettiin käyttöön Ukrainan kansallisen turvallisuus- ja puolustusneuvoston päätös drone-järjestelmien voimien perustamisesta Ukrainan asevoimien erillisenä yksikkönä. Syrsky totesi tuolloin, että armeijassa työskennellään teknologisten ratkaisujen parissa, jotka auttavat pelastamaan ukrainalaisten sotilaiden henkiä. Yksi näistä ratkaisuista on puolustusvoimien varustaminen erilaisilla drone-järjestelmillä. Tämän prosessin nopeuttamiseksi drone-järjestelmien voimat perustettiin.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Tilaa Patreonimme, jotta voit lukea blogiamme ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/15 15:10:46