Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > #UkrainaVahvistaaIlmapuolustustaan #Venäjä saanut jälleen yhden #Patriot-ilmatorjuntaohjusjärjestelmän järjestelmä, toimesta. Uusi järjestelmä parantaa merkittävästi ilmapuolustusta, suojaten väestöä infrastruktuuria vihollisen Asiasta ilmoitti sosiaalisessa mediassa suurlähettiläs #MartinJäger. Hän korosti, ukrainalainen miehistö, operoi Patriot-järjestelmää, käynyt läpi intensiivisen #Saksa:ssa. “Ukrainaan saapunut Patriot-järjestelmä Se väestön infrastruktuurin suojelua Ukrainan miehistö läpäissyt onnistuneesti asianmukaisen #Saksa:ssa”, kirjoitti diplomaatti. Tällä hetkellä hallitus tutkii mahdollisuutta lahjoittaa vielä yksi Patriot-ilmatorjuntaohjusjärjestelmä. olisi neljäs järjestelmä. Näin vastaa presidentin #VolodymyrZelenskyi:n pyyntöön, pyytänyt kumppaneiltaan vahvistusta ilmapuolustukseen. ovat keskeisiä vahvistamisessa sodassa Viime aikoina yhteistyössä liittolaistensa kanssa ilmoittanut toimittavansa 100 lisäohjusta Patriot-järjestelmiin. merkittävä lisäys arsenaaliin, aiemmin yli 30 ohjusta. tapahtuvat kansainvälisen aloitteen puitteissa, kuuluvat lisäksi #Tanska, #Alankomaat #Norja. Myös #Yhdysvallat tilapäisesti keskeyttänyt NASAMS-järjestelmien ohjusten muille maille. päätös tehty, jotta voidaan mahdollisimman nopeasti toimittaa riittävä määrä näitä välineitä suojautumaan ilmahyökkäyksiltä. Hiljattain pääministeri #DenysShmyhal ilmoitti, kolme Patriot-ilmapuolustusjärjestelmää #Romania:lta, #Saksa:lta #Alankomaat:lta. Lisäksi lisäohjuksia useilta muilta mailta. puolustusta tehokkuutta torjua ohjusuhkia. Kommentoi artikkelia jaa se ystäviesi Voit kirjautua #Patreon:iin lukea blogiamme ilman mainoksia.

05.07.2024 14:01

Ei audiota saatavissa.

#UkrainaVahvistaaIlmapuolustustaan #Venäjä saanut jälleen yhden #Patriot-ilmatorjuntaohjusjärjestelmän järjestelmä, toimesta. Uusi järjestelmä parantaa merkittävästi ilmapuolustusta, suojaten väestöä infrastruktuuria vihollisen Asiasta ilmoitti sosiaalisessa mediassa suurlähettiläs #MartinJäger. Hän korosti, ukrainalainen miehistö, operoi Patriot-järjestelmää, käynyt läpi intensiivisen #Saksa:ssa. "Ukrainaan saapunut Patriot-järjestelmä Se väestön infrastruktuurin suojelua Ukrainan miehistö läpäissyt onnistuneesti asianmukaisen #Saksa:ssa", kirjoitti diplomaatti. Tällä hetkellä hallitus tutkii mahdollisuutta lahjoittaa vielä yksi Patriot-ilmatorjuntaohjusjärjestelmä. olisi neljäs järjestelmä. Näin vastaa presidentin #VolodymyrZelenskyi:n pyyntöön, pyytänyt kumppaneiltaan vahvistusta ilmapuolustukseen. ovat keskeisiä vahvistamisessa sodassa Viime aikoina yhteistyössä liittolaistensa kanssa ilmoittanut toimittavansa 100 lisäohjusta Patriot-järjestelmiin. merkittävä lisäys arsenaaliin, aiemmin yli 30 ohjusta. tapahtuvat kansainvälisen aloitteen puitteissa, kuuluvat lisäksi #Tanska, #Alankomaat #Norja. Myös #Yhdysvallat tilapäisesti keskeyttänyt NASAMS-järjestelmien ohjusten muille maille. päätös tehty, jotta voidaan mahdollisimman nopeasti toimittaa riittävä määrä näitä välineitä suojautumaan ilmahyökkäyksiltä. Hiljattain pääministeri #DenysShmyhal ilmoitti, kolme Patriot-ilmapuolustusjärjestelmää #Romania:lta, #Saksa:lta #Alankomaat:lta. Lisäksi lisäohjuksia useilta muilta mailta. puolustusta tehokkuutta torjua ohjusuhkia. Kommentoi artikkelia jaa se ystäviesi Voit kirjautua #Patreon:iin lukea blogiamme ilman mainoksia.
Lukuaika: < 1 minuutti

#UkrainaVahvistaaIlmapuolustustaan Patriot-järjestelmät #Ukraina #Venäjä

#Ukraina on saanut jälleen yhden #Patriot-ilmatorjuntaohjusjärjestelmän #Saksa:lta. Tämä on jo kolmas järjestelmä, joka on toimitettu #Saksa:n toimesta. Uusi järjestelmä parantaa merkittävästi maan ilmapuolustusta, suojaten väestöä ja infrastruktuuria vihollisen lentokoneilta, drooneilta ja ohjuksilta.

Asiasta ilmoitti sosiaalisessa mediassa #Saksa:n #Ukraina:n suurlähettiläs #MartinJäger. Hän korosti, että ukrainalainen miehistö, joka operoi Patriot-järjestelmää, on viime kuukausina käynyt läpi intensiivisen koulutuksen #Saksa:ssa.

“Ukrainaan on saapunut jo kolmas Patriot-järjestelmä #Saksa:lta. Se vahvistaa maan väestön ja infrastruktuurin suojelua lentokoneilta, drooneilta ja ohjuksilta. Ukrainan miehistö on viime kuukausina läpäissyt onnistuneesti asianmukaisen koulutuksen #Saksa:ssa”, kirjoitti diplomaatti.

Tällä hetkellä #Saksa:n hallitus tutkii mahdollisuutta lahjoittaa #Ukraina:lle vielä yksi Patriot-ilmatorjuntaohjusjärjestelmä. Tämä olisi jo neljäs järjestelmä. Näin #Saksa vastaa #Ukraina:n presidentin #VolodymyrZelenskyi:n pyyntöön, joka on pyytänyt kumppaneiltaan vahvistusta maan ilmapuolustukseen.

Patriot-järjestelmät ovat keskeisiä #Ukraina:n ilmapuolustuksen vahvistamisessa sodassa #Venäjä:n kanssa. Viime aikoina #Saksa on yhteistyössä liittolaistensa kanssa ilmoittanut toimittavansa #Ukraina:lle 100 lisäohjusta Patriot-järjestelmiin.

Tämä on merkittävä lisäys #Ukraina:n ilmapuolustuksen arsenaaliin, johon aiemmin on jo toimitettu yli 30 ohjusta. Patriot-ohjusten toimitukset tapahtuvat kansainvälisen aloitteen puitteissa, johon kuuluvat #Saksa:n lisäksi myös #Tanska, #Alankomaat ja #Norja.

Myös #Yhdysvallat on tilapäisesti keskeyttänyt Patriot-ohjusten ja NASAMS-järjestelmien ohjusten toimitukset muille maille. Tämä päätös on tehty, jotta #Ukraina:lle voidaan mahdollisimman nopeasti toimittaa riittävä määrä näitä välineitä suojautumaan #Venäjä:n ilmahyökkäyksiltä.

Hiljattain #Ukraina:n pääministeri #DenysShmyhal ilmoitti, että #Ukraina saa kolme Patriot-ilmapuolustusjärjestelmää #Romania:lta, #Saksa:lta ja #Alankomaat:lta. Lisäksi #Ukraina saa lisäohjuksia useilta muilta mailta. Tämä vahvistaa #Ukraina:n puolustusta ja tehokkuutta torjua ohjusuhkia.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua #Patreon:iin ja lukea blogiamme ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/15 14:37:22