Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # UusimmatUutiset: Yön Tapahtumat Venäjällä #Ukraina #Venäjä #Yöhyökkäys #PrimoorskoAhtrask

05.07.2024 04:27

# UusimmatUutiset: Yön Tapahtumat Venäjällä #Ukraina #Venäjä #Yöhyökkäys #PrimoorskoAhtrask
Lukuaika: < 1 minuutti

# UusimmatUutiset: Yön Tapahtumat Venäjällä

#Ukraina #Venäjä #Yöhyökkäys #PrimoorskoAhtrask

Yön tapahtumat Venäjällä olivat levottomia 5. heinäkuuta vasten. Isku-droneja hyökkäsi Primorsko-Ahtarskin kaupunkiin, josta Venäjän joukkojen kerrotaan lähettävän “Shahed”-drooneja Ukrainaan. Venäjän ilmatorjunta yritti torjua hyökkäykset, mutta ei onnistunut välttämään osumia.

Paikallisten Telegram-kanavien mukaan kaupunkiin osui sarja räjähdyksiä, joiden jälkeen osa kaupungista jäi ilman sähköä. Dronejen palasia putosi sähköasemalle, mikä aiheutti tulipalon. Lisäksi vaurioitui asuinrakennus.

“Krasnodarin alueen kuvernööri Veniamin Kondratiev ilmoitti, että Primorsko-Ahtarskissa ilmatorjunta pudotti useita drooneja. Hyökkäyksen seurauksena kolmikerroksinen kerrostalo vaurioitui,” hän totesi.

Hänen mukaansa sähköaseman korjaustyöt ovat käynnissä ja vaurioituneen rakennuksen asukkaita evakuoidaan. Kuusi ihmistä on viety sairaalaan, mukaan lukien kaksi lasta.

Telegram-kanava “OSINT z Harbuzom” huomautti, että mainittujen kohteiden lisäksi vaurioitui paikallinen sotilaslentokenttä, josta “Shahed” -drooneja lähetetään Ukrainaan. Ainakin kaksi osumaa kohdistui kasarmeihin ja varastoihin.

Keskustellaan artikkelista kommenteissa ja jaetaan se ystäville. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/13 17:07:23