Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > #ValentinaHamaikoNaimisiin – Tähtipariskunnan Juhlava Seremonia #ValentinaHamaiko #AndrijOnistrat #Ukraina #Häät #Perhe #Rakkaus

05.07.2024 14:41

#ValentinaHamaikoNaimisiin – Tähtipariskunnan Juhlava Seremonia #ValentinaHamaiko #AndrijOnistrat #Ukraina #Häät #Perhe #Rakkaus
Lukuaika: < 1 minuutti

#ValentinaHamaikoNaimisiin – Tähtipariskunnan Juhlava Seremonia

Kolishja-televisiojuontaja Valentina Hamaiko, joka tunnetaan nykyään “Rанок Марафон” -projektista, on mennyt naimisiin. Hänen puolisonsa on Ukrainaa puolustava Andrij Onistrat. Pariskunta on ollut yhdessä jo 18 vuotta ja heillä on neljä lasta, mutta virallisesti he ovat solmineet avioliiton vasta nyt.

Tämä tieto tuli esille Hamaikon sosiaalisen median päivityksistä, joissa hän jakoi kuvia hääseremoniasta. Tilaisuudessa olivat läsnä parin lapset, mutta eivät kaikki. Vanhin tytär Solomija oli kiireinen omien asioidensa parissa, ja Mikhailo, joka on syntynyt vuonna 2011, oli kokeissa. Seremoniaan saapuivat kuitenkin Hamaikon isä, hänen siskonsa ja sisarusten lapset.

Valentina Hamaiko esitteli läheisiään hääpäivänään

“18 vuotta yhdessä Andrijin kanssa. Olemme kokeneet ilot ja surut, oppineet riitelemään ja sopimaan, ja saaneet neljä lasta. Olemme ehtineet mennä kirkolliseen avioliittoon, mutta emme ole virallistaneet sitä. Eilen korjasimme tilanteen. Valitsin tähän tilaisuuteen puvun ukrainalaiselta merkiltä TAIYŌ. Kipaisin showroomiin lasten kanssa ja kymmenessä minuutissa olin valmis juhlimaan jälleen yhtä tärkeää tapahtumaa elämässämme! Mieheni teki samalla minulle kauneimman kimpun”, Valentina kirjoitti.

Häämatkaa tähtiparilla ei ole luvassa. Jo seuraavana päivänä häistä Andrij Onistrat lähti komennukselle. Hamaiko huomautti, ettei tiedä tarkalleen kuinka pitkäksi aikaa: “Aina nämä 2-3 viikkoa muuttuvat viimeisinä päivinä 2-3 kuukaudeksi. Olen aina hirveän hermostunut.” Samaan aikaan Andrij Onistrat jakoi hyvän tuulen päivityksiä omissa sosiaalisissa medioissaan.

“Todella sekalaisia ajatuksia. Ikävöin, haluan, pystyn. Tässä ovat ajatukseni. Kaikki tarvittava on pakattu. Nähdään”, Andrij kertoi kameralle pukeutuneena sotilasasuun.

Televisiojuontajan puoliso on nyt lähtenyt palvelukseen.

Uusi tähtipari, jonka tuntevat monet julkisuuden henkilöt, sai onnitteluja ystäviltään ja tuttaviltaan kommenteissa.

“Onnittelut ja lämmin halaus,” kirjoitti laulaja Svitlana Tarabarova.
“Vilpittömät onnittelut! Olette upeita,” kommentoi televisiojuontaja ja näyttelijä Lilia Rebrik.
“Onnittelut, kaunokaiset,” lisäsi televisiojuontaja Solomija Vitvitska.

Häiden jälkeen Hamaiko ja Onistrat kävivät ravintolassa juhlistamassa.

Kommentoi ja jaa artikkeli ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

#ValentinaHamaiko #AndrijOnistrat #Ukraina #Häät #Perhe #Rakkaus

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/13 08:13:18