Eilen yhteensä 88810 latausta

20290 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > # Venäjän Hyökkäys ## Venäjä, Ukraina, Shahed, Dronit, PVO

05.07.2024 03:10

# Venäjän Hyökkäys ## Venäjä, Ukraina, Shahed, Dronit, PVO
Lukuaika: < 1 minuutti

# Venäjän Hyökkäys

## Venäjä, Ukraina, Shahed, Dronit, PVO

Venäläiset hyökkääjät laukoivat Ukrainaan yöllä 5. heinäkuuta Shahed-tyyppisiä iskudroneja. Ne saapuivat maan ilmatilaan useista eri suunnista ryhmissä. Suurin osa droneista suuntasi kohti Kiovaa, missä ilmatorjuntajärjestelmät onnistuivat tehokkaasti torjumaan hyökkäyksen.

Hyökkäyksestä tiedottivat Ukrainan asevoimien ilmavoimat sekä seurantaa tekevät Telegram-kanavat. Heidän tietojensa mukaan vihollinen laukaisi kymmeniä droneja koillisesta ja etelästä, ja ne liikkuivat 8-10 yksikön ryhmissä. Useissa maakunnissa julistettiin ilmahälytys ja räjähdyksiä kuului.

Kiovan alueen sotilashallinto ilmoitti ilmatorjuntajärjestelmien toiminnasta alueella ja kehotti paikallisia asukkaita pysymään suojissa hälytyksen loppumiseen saakka. Lisäksi he pyysivät pitämään tiedon liikkumisen hiljaisena. Myös Kiovan sotilashallinto teki vastaavan ilmoituksen omalla Telegram-kanavallaan.

“Pidä tiedon liikkuminen hiljaisena – älä tallenna tai jaa puolustajiemme toimintaa verkossa,” todettiin Kiovan alueen sotilashallinnosta.

Myöhemmin tuli tietoa, että myös Odessan alueella ilmatorjuntajärjestelmät torjuivat vihollisen ilmahyökkäyksiä. Odessan alueellisen sotilashallinnon tiedottaja Serhiy Bratchuk vahvisti tämän tiedon.

Paikallisissa tiedotusvälineissä kerrottiin, että räjähdyksiä kuultiin Tšornomorskin alueella. Ilmavoimien mukaan Shahed-droneja laukaistiin Mustanmeren alueelta.

Venäjä jatkaa Shahed-dronien modernisointia. Näihin droneihin on lisätty uusi venäläinen taistelukärjen versio, joka tunnetaan nyt nimellä BST-52. Tiedetään, että Shahed-dronin taistelukärjessä on nyt lisätty kumulatiivisia ja sytyttäviä ominaisuuksia.

Lisäksi vihollinen tekee droneista entistä tummempia ja hiljaisempia, jotta ne olisi vaikeampi havaita taivaalla. Ukrainalaiset ilmatorjuntajoukot ovat kuitenkin erittäin taitavia tuhoamaan nämä “mopot” romuksi. Vihollinen on oppinut valitsemaan droneja hyökkäyksiin siten, että ne olisivat tehokkaampia.

Kommentoi ja jaa artikkeli ystävillesi. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogiamme ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/23 00:02:30