Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > #VoimakasTuli #Räjähdykset #Dronehyökkäys

05.07.2024 06:28

#VoimakasTuli #Räjähdykset #Dronehyökkäys
Lukuaika: < 1 minuutti

#VoimakasTuli #Räjähdykset #Dronehyökkäys

Voimakas tulipalo ja räjähdykset Rostov-na-Donussa: Kaupunki dronehyökkäyksen kohteena

Rostov-na-Donussa syttyi voimakas tulipalo 5. heinäkuuta vastaisena yönä, jota edelsivät voimakkaat räjähdykset. Kaupunki joutui dronehyökkäyksen kohteeksi. Sosiaalisessa mediassa kerrotaan, että isku kohdistui öljyterminaaliin.

Paikalliset Telegram-kanavat ja Rostovin alueen kuvernööri Vasili Golubev raportoivat iskusta. Golubev kertoi, että yli kymmenen dronea hyökkäsi kaupunkiin, ja Venäjän ilmapuolustusjärjestelmä reagoi niihin. Hyökkäyksen seurauksena syttyi “maisemapaloja”.

“Ilmapuolustusvoimat ampuivat alas 10 dronea Rostovin alueen ilmatilassa. Operatiivisten palveluiden mukaan ilmahyökkäyksen ja dronien putoamisen seurauksena syttyi maisemapaloja Donin vasemmalla rannalla Rostovissa ja Azovin alueella”, kerrotaan tiedotteessa.

Samaan aikaan sosiaalisessa mediassa leviää videoita, joissa näkyy voimakas räjähdys, joka aiheutti tulipalon. Liekkipatsas nousi korkealle taivaalle. Räjähdyspaikalle suuntasivat palokunta ja pelastuspalvelut sekä ambulanssit. Tällä hetkellä ei ole tietoa kuolleista tai haavoittuneista. Tätä hyökkäystä kutsutaan jo “historian voimakkaimmaksi iskuksi”.

Dronehyökkäykset Venäjää vastaan

Samana yönä myös Primorsko-Akhtarsk oli levoton. Kaupunkiin saapui myös droneja, ja siellä kuului räjähdyksiä. Dronien sirpaleet putosivat sähköasemalle, mikä aiheutti tulipalon. Osa kaupungista jäi ilman sähköä. Lisäksi vaurioitui asuinrakennus ja sotilaslentokenttä, josta laukaistaan “Shahed”-droneja.

Helmikuussa tänä vuonna Permin alueella Venäjällä tapahtui räjähdys kaasuputkessa. Räjähdyksen seurauksena syttyi tuleen tavarajuna. Palaa ainakin kolme säiliövaunua ja asuinrakennus. Yksi henkilö loukkaantui.

Toinen tulipalo öljyvarastossa kirjattiin yönä 9. toukokuuta vasten Jurivkan kylässä lähellä Anapaa. Se syntyi dronehyökkäyksen seurauksena. Dronit hyökkäsivät alueelle noin kahdelta yöllä. Venäjän elektroninen sodankäyntijärjestelmä reagoi ilmakohteisiin, mutta muutama drone putosi säiliöihin, mikä aiheutti tulipalon.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/13 16:16:04