Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Voimakkaat räjähdykset ja tulipalot #Rostov #Venäjä #Ukraina

05.07.2024 06:08

Ei audiota saatavissa.

# Voimakkaat räjähdykset ja tulipalot #Rostov #Venäjä #Ukraina
Lukuaika: < 1 minuutti

# Voimakkaat räjähdykset ja tulipalot #Rostov #Venäjä #Ukraina

Rostov-na-Donussa tapahtui 5. heinäkuuta yöllä voimakas tulipalo, jota edelsivät voimakkaat räjähdykset. Kaupunki joutui droonihyökkäyksen kohteeksi. Verkossa kerrotaan, että öljyterminaaliin osui isku.

Hyökkäyksestä ilmoittivat paikalliset Telegram-kanavat sekä Rostovin alueen kuvernööri Vasili Golubev. Viranomainen kertoi, että yli kymmenen droonia hyökkäsi kaupunkiin, ja Venäjän ilmapuolustus toimi niiden torjumiseksi. “Maisemapaloja” on raportoitu.

“Tiedustelupalveluiden mukaan ilmapuolustuksen toimesta alas ammuttiin 10 miehittämätöntä ilma-alusta Rostovin alueen taivaalla. Ilmahyökkäyksen ja droonien jäännösten putoamisen seurauksena on rekisteröity maisemapaloja Donin vasemmalla rannalla Rostovissa ja Azovin alueella”, kerrotaan tiedotteessa.

Sosiaalisessa mediassa leviää videoita, joissa näkyy isku, joka aiheutti voimakkaan räjähdyksen ja tulipalon.

Kommentoi ja jaa tämä artikkeli ystäviesi kanssa. Tilaa blogini Patreonin avulla lukeaksesi ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/15 14:28:39