Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Yön hyökkäys: Venäjän käyttämät “Shahed”-droonit iskivät Ukrainaan #Ukraina #Venäjä

05.07.2024 02:46

# Yön hyökkäys: Venäjän käyttämät "Shahed"-droonit iskivät Ukrainaan #Ukraina #Venäjä
Lukuaika: < 1 minuutti

# Yön hyökkäys: Venäjän käyttämät “Shahed”-droonit iskivät Ukrainaan #Ukraina #Venäjä

Venäläiset hyökkääjät laukoivat yön aikana 5. heinäkuuta kohti Ukrainaa “Shahed”-tyyppisiä isku-drooneja. Ne saapuivat maan ilmatilaan ryhmissä eri suunnista. Suurin osa drooneista suuntasi kohti Kiovaa, jossa ilmatorjuntajärjestelmät onnistuivat torjumaan niitä tehokkaasti.

Ukrainan asevoimien ilmavoimat ja useat seuranta-Telegram-kanavat raportoivat hyökkäyksestä. Heidän tietojensa mukaan vihollinen laukaisi kymmeniä drooneja kohti Ukrainaa koillisesta ja etelästä, ja ne liikkuivat 8-10 yksikön ryhmissä. Useissa maakunnissa julistettiin ilmahälytys, ja räjähdyksiä kuultiin.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/13 12:39:21