Eilen yhteensä 88810 latausta

20238 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > # Zaporizhzhian tuhoja Venäjän hyökkäyksistä #Zaporizhzhia #Venäjä #IvanFedorov

05.07.2024 17:40

# Zaporizhzhian tuhoja Venäjän hyökkäyksistä #Zaporizhzhia #Venäjä #IvanFedorov
Lukuaika: < 1 minuutti

# Zaporizhzhian tuhoja Venäjän hyökkäyksistä #Zaporizhzhia #Venäjä #IvanFedorov

Venäjän iskut aiheuttavat mittavia tuhoja Zaporizhzhian alueella

Zaporizhzhian alueen sotilasjohtaja Ivan Fedorov raportoi, että 5. heinäkuuta Venäjän joukot iskivät 272 kertaa alueelle. Vihollisen tulituksen kohteena oli kymmenen asuinaluetta, mikä johti merkittäviin tuhoihin asuinrakennuksissa.

Fedorovin mukaan vihollinen käytti 133 eri tyyppistä miehittämätöntä ilma-alusta iskiessään Gulyai-Poleen, Levadneeseen, Robotyneen, Malaya Tokmachkaan, Malinivkaan ja Novoandriivkaan. Lisäksi kuusi iskua tehtiin raketinheittimillä, jotka osuivat Robotyneen, Novoandriivkaan ja Levadneeseen.

133 tykistöiskua kohdistettiin Gulyai-Polen, Malaya Tokmachkan, Novoandriivkan, Mirnyn, Robotynen, Levadnen, Malinivkan, Primorsken, Lobkoven ja Plavnin alueille, aiheuttaen laajoja tuhoja.

Venäjän hyökkäykset tuhoavat Zaporizhzhian asuinrakennuksia

Iskujen seurauksena kirjattiin yhdeksän ilmoitusta asuinrakennusten tuhoutumisesta. Onneksi siviilit eivät loukkaantuneet. Zaporizhzhian alueen poliisi dokumentoi Venäjän aseellisen aggressiivisuuden seuraukset 4. heinäkuuta. Yhteensä 4. heinäkuuta aikana vihollinen suoritti 133 hyökkäystä miehittämättömillä ilma-aluksilla, kuusi iskua raketinheittimillä ja 133 tykistöiskua Polohivskyn ja Vasylivskyn suunnilla. Tietoja loukkaantuneista kansalaisista ei ole saatu.

Venäläiset joukot pommittavat Zaporizhzhian aluetta

Poliisi kirjasi yhdeksän ilmoitusta alueen asuinrakennusten tuhoutumisesta. Iskujen seurauksena kymmeniä talousrakennuksia, asuintaloja ja autotallirakennuksia vaurioitui.

Zaporizhzhian alueen vaurioituneet rakennukset

Aiemmat iskut Zaporizhzhiaan
Venäläiset joukot iskivät 3. heinäkuuta 391 kertaa Zaporizhzhian alueelle. Kymmenen asuinaluetta joutui vihollisen iskujen kohteeksi. Iskuissa aiheutui tuhoja sekä kuolonuhreja ja loukkaantumisia.

Muistutuksena, 29. kesäkuuta illalla Venäjän joukot iskivät Vilnyanskiin Zaporizhzhian alueella. Iskun seurauksena seitsemän ihmistä kuoli ja 36 loukkaantui, mukaan lukien yhdeksän lasta. Vihollinen hyökkäsi kriittisen infrastruktuurin kohteeseen, mikä vaurioitti asuinrakennuksia ja kauppoja.

Vilnyanskin loukkaantuneiden määrä kasvoi tunti tunnilta. Presidentti Volodymyr Zelenskyi tuomitsi Venäjän iskun. Kaupungissa syttyi tulipaloja, jotka sisäministeri Ihor Klymenkon mukaan saatiin nopeasti sammumaan. Loukkaantuneiden määrä oli yhteensä 43, ja kaksi kerrostaloa vaurioitui vakavasti. Lisäksi 12 kauppatilaa ja seitsemän autoa vaurioitui.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystävillesi. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 12:34:23