Eilen yhteensä 88810 latausta

20280 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > # Biden myöntää debattien epäonnistumisen ja jatkaa presidenttikampanjaansa #Biden #Trump #USA #vaalit

06.07.2024 09:51

# Biden myöntää debattien epäonnistumisen ja jatkaa presidenttikampanjaansa #Biden #Trump #USA #vaalit
Lukuaika: 2 minuuttia

# Biden myöntää debattien epäonnistumisen ja jatkaa presidenttikampanjaansa #Biden #Trump #USA #vaalit

Presidentti Joe Biden otti vastuun epäonnistumisestaan Donald Trumpia vastaan käydyissä vaaliväittelyissä ja myönsi ne huonoksi episodiksi vaalikampanjassaan. Ensimmäisessä haastattelussaan väittelyn jälkeen hän selitti epäonnistumista vilustumisella ja huonolla voinnilla, mutta ilmoitti, ettei aio vetäytyä vaaleista.

81-vuotias presidentti kertoi, ettei ole suorittanut kognitiivista testiä, eikä kukaan ole sanonut hänen olevan velvollinen tekemään niin. “Olen ehdolla ja aion voittaa uudelleen”, Biden totesi vastauksena spekulaatioihin mahdollisesta vetäytymisestään vaaleista ABC:n haastattelussa.

Toimittaja kysyi Bideniltä, vetäytyisikö hän vaaleista, jos hänet vakuutettaisiin siitä, että hän ei pysty voittamaan entistä presidenttiä Donald Trumpia. Tässä kohdassa Biden viittasi Jumalaan, vihjaten, että hän taistelee Yhdysvaltojen puolesta viimeiseen asti. “Se riippuu siitä… jos Kaikkivaltias Jumala laskeutuu ja kertoo minulle sen, silloin saatan tehdä niin”, presidentti sanoi.

Kysyttäessä, suorittaako hän kognitiivisen testin, Biden viittasi työhönsä Valkoisessa talossa. Hän vakuutti, että hän käy läpi koettelemuksia päivittäin. “Käyn kognitiivisen testin läpi joka päivä. Joka päivä käyn tämän testin läpi. Kaikki, mitä teen, on testi”, Yhdysvaltain presidentti totesi.

Presidentti Biden myös hylkäsi kyselytulokset, joiden mukaan hän olisi Trumpia jäljessä, ja totesi olevansa edullisemmassa asemassa muissa tutkimuksissa.

Bidenin epäonnistuneet väittelyt
Presidentti Biden selitti väittelyiden epäonnistumista “hyvin voimakkaalla vilustumisella” ja väsymyksellä kahden Euroopan-matkan jälkeen. “Olin uupunut. En kuunnellut vaistojani valmistautumisen suhteen. Se oli huono yö”, hän sanoi.

Samalla presidentti katsoo olevansa “yhä hyvässä kunnossa”. Hän katsoo pysyneensä samana ihmisenä kuin aloittaessaan virassa. Biden laski ansioikseen Lähi-idän rauhansuunnitelman, Naton laajentamisen ja Yhdysvaltojen talouskasvun.

Biden vastasi myöntävästi kysymykseen, riittävätkö hänen voimansa vielä neljäksi vuodeksi presidenttinä. “En olisi ehdolla, jos en uskoisi niin. Kuunnelkaa, olen uudelleen ehdolla, koska uskon ymmärtäväni paremmin, mitä tarvitaan kansakuntamme nostamiseksi uudelle tasolle”, hän lisäsi.

Demokraattien keskuudessa käydään keskustelua siitä, onko Joe Bidenin ehdokkuus tarpeen vaihtaa Trumpin kanssa käytyjen väittelyiden jälkeen. The New York Timesin tietojen mukaan Biden on itsekin pohtinut vaaleista vetäytymistä, vaikka hän julkisesti puhuu päinvastaista.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 21:39:23