Eilen yhteensä 88810 latausta

20286 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > #BideninTapaaminenBloggerienKanssa Bloggaajien Rooli Politiikassa

06.07.2024 21:25

#BideninTapaaminenBloggerienKanssa Bloggaajien Rooli Politiikassa
Lukuaika: 2 minuuttia

#BideninTapaaminenBloggerienKanssa Bloggaajien Rooli Politiikassa

Keväällä Yhdysvaltain presidentti Joe Biden tapasi useita suosittuja amerikkalaisia bloggaajia. Presidentin lapsenlapsi Finnegan Biden pyysi heiltä neuvoja presidentinvaalikampanjan tueksi. Kuusi vaikutusvaltaista bloggaajaa kokoontui viiden tähden hotelliin, josta on näkymä Central Parkiin New Yorkissa, antaakseen Bidenin kampanjatiimille vinkkejä siitä, miten nuorisoa voidaan kannustaa äänestämään presidenttiä.

The Washington Postin mukaan tapaamiseen kutsuttiin vaikutusvaltainen deittailuguru, Dance Moms -ohjelman osallistuja, Sports Illustrated -lehden malli sekä kolme muuta sosiaalisen median sisällöntuottajaa. Tiktokin tähdille ei ilmeisesti kerrottu etukäteen, että he tapaisivat itse presidentin. Biden kehui lapsenlastaan, pyysi vaikutusvaltaisia henkilöitä esittäytymään ja jätti tiktokkaajat hämmästyneiksi.

The Washington Post korostaa, että presidentin henkilökohtainen vuorovaikutus muutaman sosiaalisen median 20-vuotiaan vaikuttajan kanssa alleviivaa hänen ja hänen kampanjansa tarvetta luoda syvempiä yhteyksiä nuoriin äänestäjiin. Kyselyt osoittavat, että hänen tukensa tässä ikäryhmässä on laskenut merkittävästi vuodesta 2020, jolloin he olivat avain hänen voittoonsa, ja tämä on ongelma.

Näitä ja muita bloggaajia kutsuttiin myös Radio City Music Hallin tilaisuuteen, jonka tarkoituksena oli kerätä varoja Bidenin ja entisten presidenttien Bill Clintonin ja Barack Obaman osallistumisella. Vakio-osallistujat maksoivat jopa 500 000 dollaria (noin 470 000 euroa) osallistumisestaan, mutta bloggaajat pääsivät ilmaiseksi, kirjoittaa WP.

Julkaisun mukaan sekä Bidenin että Donald Trumpin kampanjat liittyivät tänä vuonna TikTokiin (Biden helmikuussa, Trump kesäkuun alussa). Trump ohitti nopeasti Bidenin seuraajien ja tykkäysten määrässä. Lisäksi TikTok-edustajan mukaan, joka halusi pysyä nimettömänä, tammikuusta 2023 huhtikuun loppuun 2024 TikTokissa oli noin kaksi kertaa enemmän julkaisuja, jotka tukivat Trumpia kuin nykyistä Yhdysvaltain presidenttiä.

Bidenin kampanjatiimin kanssa yhteistyössä olleet bloggaajat julkaisivat vaaleihin liittyvää sisältöä sosiaalisessa mediassa. Jotkut jakoivat faktoja vaaleista, toiset yksinkertaistivat äänestysprosessin selityksiä tehdäkseen siitä miellyttävämpää ja kiinnittivät huomiota nuorten äänestäjien henkilökohtaisiin kokemuksiin ja haavoittuvuuksiin.

The Washington Post huomauttaa, että Bidenia tukeneet bloggaajat kohtasivat negatiivisia reaktioita ja vihamielisyyttä sosiaalisessa mediassa. Esimerkiksi eräs bloggaaja osallistui varainkeruuseen ja pyöreän pöydän keskusteluun sekä julkaisi yhteiskuvan Bidenin lapsenlapsen kanssa. Kuva täyttyi Bidenia kritisoivista kommenteista, ja se poistettiin hetkeksi sivulta. Toinen bloggaaja kertoi valmistelleensa videon, mutta päätti olla julkaisematta sitä nähtyään kollegoihin kohdistuvan kritiikin.

Demokraatit keskustelevat Bidenin osallistumisesta vaaleihin
Yhdysvaltain presidentti Joe Biden kärsi katastrofaalisen epäonnistumisen ensimmäisellä väittelykierroksellaan entisen presidentin Donald Trumpin kanssa. Hän sekoitti usein sanojaan eikä aina pystynyt muodostamaan johdonmukaisia lauseita vastatessaan CNN:n moderaattorien kysymyksiin ja entisen presidentin hyökkäyksiin.

CNN:n mukaan Yhdysvaltain demokraattisen puolueen johtajien keskuudessa leviää yhä enemmän ajatus, että Joe Bidenin tulisi vetäytyä presidentinvaaleista. He ovat huolissaan nykyisen Yhdysvaltain johtajan kyvyttömyydestä voittaa, kirjoittavat tiedotusvälineet.

Muistutettakoon, että väittelyiden jälkeen Bidenin vaimo saattoi hänet ulos salista käsikynkkää. Hänen perheensä kuitenkin haluaa hänen jatkavan kilpailua. Biden myönsi näyttäneensä huonolta väittelyissä, mutta on useaan otteeseen tämän jälkeen ilmoittanut osallistuvansa vaalikampanjaan “loppuun asti”.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa! Voit myös kirjautua Patreonin avulla lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 23:00:09