Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Donetskin alueen tuhoisat iskut: Ukrainsk ja Pokrovsk kärsivät jälleen Venäjän hyökkäyksistä #Donetsk #Ukrainsk #Pokrovsk #VadimFilashkin

06.07.2024 16:07

# Donetskin alueen tuhoisat iskut: Ukrainsk ja Pokrovsk kärsivät jälleen Venäjän hyökkäyksistä #Donetsk #Ukrainsk #Pokrovsk #VadimFilashkin
Lukuaika: < 1 minuutti

# Donetskin alueen tuhoisat iskut: Ukrainsk ja Pokrovsk kärsivät jälleen Venäjän hyökkäyksistä #Donetsk #Ukrainsk #Pokrovsk #VadimFilashkin

Heinäkuun 6. päivänä Venäjän miehitysjoukot iskivät jälleen Donetskin alueelle käyttäen “Smerch” -raketinheittimiä. Aamulla hyökkääjien ammukset osuivat Ukrainskin ja Pokrovskin kaupunkeihin. Näiden vihollisiskujen seurauksena useita asuinrakennuksia vaurioitui, ja ihmishenkiä menetettiin.

Donetskin alueellisen sotilashallinnon (OVA) johtaja Vadim Filashkin kertoi, että ainakin yksi henkilö kuoli ja kolme loukkaantui näiden päivän iskujen seurauksena. Kello 10:50 Ukrainsk, joka kuuluu Selidivska-yhteisöön, joutui “Smerch” -järjestelmän tulituksen kohteeksi. Tämä traaginen tapahtuma johti yhden henkilön kuolemaan ja kahden haavoittumiseen. Lisäksi neljä kaksikerroksista taloa sekä yksi yksityinen talo kärsivät vahinkoja. Filashkinin mukaan Pokrovskissa haavoittui vielä yksi henkilö.

“Hallintorakennus vaurioitui kaupungissa. Venäläiset iskevät päivittäin siviileihin Donbasissa. Älkää tehkö itsestänne maalitauluja!” hän vetosi Donetskin alueen asukkaisiin.

Venäjän joukot jatkavat siviilialueiden pommittamista, mikä johtaa siviilien kuolemiin ja loukkaantumisiin. Esimerkiksi 5. heinäkuuta 2024 miehitysjoukot pommittivat useita asutuskeskuksia Donetskin alueella, ja näissä hyökkäyksissä kuoli 11 henkilöä, mukaan lukien viisi Selidoven asukasta, kolme Chasiv Yarista ja yksi henkilö Komarista, Toretskista ja Ukrainskista.

Edellisenä päivänä venäläiset pommittivat Komarin kylää Volnovaskan alueella Donetskin alueella. Tässä hyökkäyksessä kuoli kylätoimiston työntekijä, joka menehtyi saadessaan lääkärin apua, ja 14 hänen kollegaansa loukkaantui. Syyttäjävirasto on aloittanut esitutkinnan sodankäynnin sääntöjen rikkomisesta.

Aiemmin venäläisten tulituksessa Novogrodivska-yhteisössä, Pokrovskin alueella Donetskin alueella, kuoli yksi henkilö ja kahdeksan loukkaantui, mukaan lukien neljä lasta. Kaikki loukkaantuneet vietiin nopeasti sairaalaan saadakseen tarvittavaa lääkärinhoitoa.

Kommentoi ja jaa artikkeli ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreonin kautta lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/13 17:41:37