Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # eteneminen: tilanne Toretškin Pokrovsken suunnalla #Toretsk: etenivät kohti Yorkin Druzhban asutuskeskuksia. #Pokrovsk: hyökkäävät Novoselivka Pershan suuntaan. Yorkiin Druzhbaan Toretškiin

06.07.2024 08:20

# eteneminen: tilanne Toretškin Pokrovsken suunnalla #Toretsk: etenivät kohti Yorkin Druzhban asutuskeskuksia. #Pokrovsk: hyökkäävät Novoselivka Pershan suuntaan. Yorkiin Druzhbaan Toretškiin
Lukuaika: < 1 minuutti

# Venäjän eteneminen: tilanne Toretškin ja Pokrovsken suunnalla

Venäjän joukot ovat laajentaneet hallussaan olevaa aluetta lähellä Ocheretynia ja hyökkäävät Toretškin alueen asutuskeskuksiin. Viimeisen vuorokauden aikana he onnistuivat valtaamaan uusia asemia kolmessa kohdassa tällä rintaman osuudella. Venäjän joukkojen eteneminen on ollut noin 600 metriä ja 2,3 kilometriä välillä.

Analyytikot DeepState-ryhmästä raportoivat Venäjän etenemisestä. He ovat myös päivittäneet rintamalinjan karttaa, jossa näkyy joukkoliikkeet kahteen suuntaan:

### #Toretsk: Venäjän joukot etenivät kohti New Yorkin ja Druzhban asutuskeskuksia.
### #Pokrovsk: Venäjän joukot hyökkäävät Novoselivka Pershan suuntaan.

Karttojen mukaan Venäjän joukot hyökkäävät Novoselivka Pershaan pohjoisesta etelään, muodostaen kapean, pitkän ulokkeen, joka ulottuu Yevhenivkasta. Arviolta he ovat edenneet 2,3 kilometriä tässä suunnassa.

### Venäjän hyökkäys New Yorkiin ja Druzhbaan

Venäjän joukot hyökkäävät etelästä, Yurivkan suunnasta. He ovat päässeet New Yorkin laitamille. Tällä hetkellä venäläiset eivät etene eteenpäin, mutta laajentavat hallitsemaansa aluetta pohjoiseen. Arviolta he ovat onnistuneet lisäämään kontrolloimansa alueen leveyttä yhdellä kilometrillä. Lisäksi venäläiset joukot ovat vallanneet 600 metriä uusia alueita Druzhban lähellä olevilta pelloilta.

### Venäjän hyökkäys Toretškiin

Analyytikkojen mukaan Venäjä saattaa käyttää hyökkäystä Toretškiin ponnahduslautana jatkaakseen etenemistään kahteen suuntaan. Toretškin valtaus avaa venäläisille tien hyökkäykselle Chasiv Yariin, ja eteneminen Toretškista saattaa antaa heille mahdollisuuden hyökätä Avdiivkaan etelästä.

DeepState-analyytikkojen päivitettyjen karttojen mukaan Ukrainan joukot ovat onnistuneesti torjuneet venäläisten hyökkäykset Ternyn lähellä. Muilla Donetskin rintaman alueilla vihollisella on ollut tiettyjä onnistumisia: venäläiset ovat edenneet Vyimkan lähellä, ja taisteluita on havaittu Krasnohorivkassa.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreonin kautta saadaksesi blogin ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/14 11:15:53