Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Hyviä uutisia sähköntoimituksesta Ukrainassa #Ukraina #sähkö #Ukrenergo

06.07.2024 18:21

# Hyviä uutisia sähköntoimituksesta Ukrainassa #Ukraina #sähkö #Ukrenergo
Lukuaika: < 1 minuutti

# Hyviä uutisia sähköntoimituksesta Ukrainassa #Ukraina #sähkö #Ukrenergo

Yhtiö “Ukrenergo” ilmoittaa iloisia uutisia Ukrainan asukkaille: huomenna, 7. heinäkuuta, sähköntoimitus ei keskeydy klo 7:00-15:00. Tämä tarkoittaa, että kansalaiset voivat suunnitella päivänsä ilman huolta sähkökatkoksista kyseisenä aikana.

Kuitenkin muina aikoina sähkökatkoksia tulee edelleen. Klo 00:00-7:00 ja klo 15:00-24:00 sähköyhtiö tulee soveltamaan kahta katkosvuoroa samanaikaisesti. Tämä järjestely on suunniteltu jakamaan sähköverkkojen kuormitusta tasaisesti ja varmistamaan energiajärjestelmän vakaa toiminta. Asukkaille suositellaan huomioimaan nämä aikarajat suunnitellessaan päivittäisiä toimiaan ja kotitaloustarpeitaan.

Muistutuksena, aiemmin Kiovan kaupunginvaltuusto ilmoitti, että kaupungissa on saatu palautettua yli 60 % sähkökapasiteetista vihollisen hyökkäysten jälkeen. Kiovan kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja Petro Pantelejev huomautti, että prosessissa käytetään moderneja eurooppalaisia teknologioita: tuloksena kaupungin energialaitokset, jotka rakennettiin pääasiassa neuvostoaikana, saavat modernisoinnin ja muuttuvat paljon tehokkaammiksi.

Uudet sähkökatkossäännöt

DTEK ilmoitti, että katkosaikataulu 6. heinäkuuta tulee voimaan klo 18:00, eikä klo 17:00 kuten aiemmin ilmoitettiin. Tämä tarkoittaa, että ukrainalaiset saavat tunnin lisää sähköä.

Myös Ukrainan energiaministeriö täsmensi, että sähköntuonnin ansiosta Puolasta Ukrainalla on onnistuttu osittain kattamaan kapasiteettivaje, joka syntyi Venäjän iskujen seurauksena energiajärjestelmää kohtaan. Lisäksi sähkökatkoksia ei ole suunniteltu kriittisen infrastruktuurin yrityksille eikä yrityksille, jotka tuovat 80 % sähköstään omiin tarpeisiinsa hallituksen asetuksen mukaisesti.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogiamme ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/13 15:14:34