Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # IgorKlymenko #Donetsk #Azov #Naftogaz #Ukraine

06.07.2024 14:43

# IgorKlymenko #Donetsk #Azov #Naftogaz #Ukraine
Lukuaika: < 1 minuutti

# IgorKlymenko #Donetsk #Azov #Naftogaz #Ukraine

Sisäministeri Igor Klymenko vieraili etulinjassa Donetskissa, missä hän tapasi sisäministeriön yksiköitä. Erityisesti hän keskusteli 12. prikaatin “Azov”, “Luut”, kansalliskaartin erikoisyksiköiden ja rajavartijoiden kanssa. Yhdessä prikaatien johdon kanssa hän käsitteli operatiivista tilannetta rintamalla.

Igor Klymenko kertoi tästä Facebook-sivullaan. Sisäministeri kuunteli myös komentajien näkemyksiä operatiivisesta tilanteesta rintamalla. Huolimatta siitä, että vihollinen jatkaa painostusta, hyökkäyksiä ja puolustuksen läpimurtoyrityksiä, meidän sotilaamme ja poliisimme pitävät asemansa luottavaisesti ja lujasti.

“Erityistä huomiota kiinnitin pitkään ja sisällölliseen keskusteluun sotilaiden kanssa – juuri niiden, jotka suorittavat tehtäviä etulinjassa. Heidän kokemuksensa, ehdotuksensa ja näkemyksensä auttavat meitä parantamaan rekrytointi-, koulutus- ja taisteluyksiköissä oloa,” ministeri totesi.

Lisäksi Igor Klymenko kiitti sotilaita heidän valtavista ponnisteluistaan. Taistelukohtaamisten, kaluston tuhoamisen ja miehittäjien hävittämisen päivittäisen tilastoinnin takana on jokaisen sankaruus ja uskollisuus valalle.

Tilanne Donetskissa

5. heinäkuuta 2024 miehittäjät ampuivat useita asutuskeskuksia Donetskin alueella, mikä johti kymmenkuntaan kuolemantapaukseen. Yli 40 paikallista loukkaantui eri asteisesti. Donetskin aluehallinnon päällikön Vadim Filashkinin mukaan 11 henkilöä kuoli, joista 5 Selydoven kaupungissa, 3 Chasiv Yarissa, ja yksi henkilö Komarissa, Toretskissa ja Ukrainskissa.

5. heinäkuuta venäläiset ampuivat myös Komarin kylää Donetskin alueen Volnovakhan piirissä. Vihollisen hyökkäyksen seurauksena kyläneuvoston työntekijä menehtyi saamiinsa vammoihin lääkinnällisen avun aikana. Lisäksi 14 hänen kollegaansa loukkaantui. Syyttäjävirasto aloitti esitutkinnan sotatavan rikkomisesta.

Edellisenä päivänä venäläisten hyökkäyksissä Pokrovskiin Donetskin alueella kuoli yksi henkilö ja kahdeksan loukkaantui, mukaan lukien neljä lasta. Kaikki loukkaantuneet toimitettiin nopeasti sairaalaan saadakseen hoitoa.

29. kesäkuuta venäläiset joukot iskivät Kramatorskin, Bakhmutin ja Pokrovskin alueille Donetskissa, jolloin neljä siviiliä kuoli ja seitsemän loukkaantui eri asteisesti.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa. Voit myös liittyä Patreoniin lukeaksesi blogiamme ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/13 16:38:19