Eilen yhteensä 88810 latausta

20286 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > # investoi kriittisten kunnostamiseen #DenysShmyhal selventänyt, miksi myöntänyt rintama-alueiden kunnostamiseen. Hänen mukaansa nämä tiet ovat tärkeitä asevoimien tarpeisiin sekä evakuointeihin. Näin ollen rahaa ole käytetty turhaan, vaan puolustuskyvyn kriittisen logistiikan vahvistamiseen. ### Vaihtuuko Shmyhal? Viime päivinä “Ukrainska Pravda” -lehti raportoinut, #VolodymyrZelenskyi “kyllästynyt” Denys Shmyhaliin. Tätä väitettä tukevat presidentin lähipiirin ihmiset. Lisäksi he väittävät, suunnittelee jopa hallituksen johtajan erottamista. Presidentti odottaa jatkuvasti luovia ratkaisuja ehdotuksia, mutta Shmyhalin työ pääministerinä tyydytä häntä.

06.07.2024 23:11

# investoi kriittisten kunnostamiseen #DenysShmyhal selventänyt, miksi myöntänyt rintama-alueiden kunnostamiseen. Hänen mukaansa nämä tiet ovat tärkeitä asevoimien tarpeisiin sekä evakuointeihin. Näin ollen rahaa ole käytetty turhaan, vaan puolustuskyvyn kriittisen logistiikan vahvistamiseen. ### Vaihtuuko Shmyhal? Viime päivinä "Ukrainska Pravda" -lehti raportoinut, #VolodymyrZelenskyi "kyllästynyt" Denys Shmyhaliin. Tätä väitettä tukevat presidentin lähipiirin ihmiset. Lisäksi he väittävät, suunnittelee jopa hallituksen johtajan erottamista. Presidentti odottaa jatkuvasti luovia ratkaisuja ehdotuksia, mutta Shmyhalin työ pääministerinä tyydytä häntä.
Lukuaika: < 1 minuutti

# Ukrainan hallitus investoi 2,4 miljardia grivnaa (61 miljoonaa euroa) kriittisten teiden kunnostamiseen

Ukrainan pääministeri #DenysShmyhal on selventänyt, miksi hallitus on myöntänyt 2,4 miljardia grivnaa (61 miljoonaa euroa) rintama-alueiden teiden kunnostamiseen. Hänen mukaansa nämä tiet ovat tärkeitä asevoimien tarpeisiin sekä evakuointeihin. Näin ollen rahaa ei ole käytetty turhaan, vaan puolustuskyvyn ja kriittisen logistiikan vahvistamiseen.

Lauantaina 6. heinäkuuta, Shmyhal kirjoitti Telegramissa, että hänen johtamansa hallitus on jo myöntänyt lähes 2,4 miljardia grivnaa rintama-alueiden teiden kunnostamiseen. Lisäksi on olemassa muuta rahoitusta.

“Tämä on tärkeää puolustusvoimien tarpeisiin, humanitaaristen lastien kuljettamiseen sekä haavoittuneiden evakuointiin”, Shmyhal selitti.

Pääministeri kertoi, että puolustusministeriölle, energiaministeriölle ja muille ministeriöille sekä virastoille on annettu tehtäväksi käsitellä kysymystä armeijan sähköenergian kulutuksen kirjanpidosta ja laskutuksesta Donetskin alueella. Sama koskee myös muita rintama-alueita.

“Erityistä huomiota kiinnitämme linnoitusrakennelmiin. Puolustusministeriölle annan tehtäväksi välittömästi tiedottaa hallitukselle tämän rakentamisen rahoituksesta hyväksytyn aikataulun mukaisesti”, hän sanoi.

Shmyhalin mukaan valtio on alkuvuodesta lähtien myöntänyt 38 miljardia grivnaa (965 miljoonaa euroa) suojalinjojen rakentamiseen. Hän korosti, että nämä varat on käytettävä mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti, sillä siitä riippuu taistelijoiden elämä ja puolustuskykymme.

### Vaihtuuko Shmyhal?

Viime päivinä “Ukrainska Pravda” -lehti on raportoinut, että Ukrainan presidentti #VolodymyrZelenskyi on “kyllästynyt” pääministeri Denys Shmyhaliin. Tätä väitettä tukevat presidentin lähipiirin ihmiset. Lisäksi he väittävät, että presidentti suunnittelee jopa hallituksen johtajan erottamista. Presidentti odottaa jatkuvasti luovia ratkaisuja ja ehdotuksia, mutta Shmyhalin työ pääministerinä ei tyydytä häntä.

Median mukaan on myös ajoittain liikkunut huhuja koko hallituksen erottamisesta. Kuitenkin sotatilalain mukaisesti tällainen mekanismi ei ole mahdollinen. Kansallisen turvallisuuden komitean jäsen Fedor Venislavsky on selventänyt, että sotatilalain aikana voidaan tehdä vain yksittäisiä ministerien vaihdoksia.

Kommentoikaa ja jakakaa artikkelia ystävillenne. Voit myös kirjautua Patreonin kautta lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 22:57:58