Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Kuolema Moskovassa: Mihailo Podoljakin Veljen Arvoituksellinen Poismeno

06.07.2024 20:17

# Kuolema Moskovassa: Mihailo Podoljakin Veljen Arvoituksellinen Poismeno
Lukuaika: < 1 minuutti

# Kuolema Moskovassa: Mihailo Podoljakin Veljen Arvoituksellinen Poismeno

Mahdollinen presidentin neuvonantajan Mihailo Podoljakin veli, Vladimir Podoljak, on kuollut Moskovassa 59 vuoden iässä. Vladimir Podoljak oli Venäjän tiedustelupalvelun upseeri. Hänen haudalleen on asetettu seppele Venäjän puolustusministeriön pääesikunnan tiedustelupalvelun toimesta.

Hautakuvan julkaisi Twitter-tili “KIU. Russian Officers killed in Ukraine”, joka seuraa Venäjän sotilaiden kuolemia sodassa Ukrainaa vastaan. Tiedon mukaan Vladimir Podoljak menehtyi jo 19. toukokuuta, mutta kuolinsyytä ei ole kerrottu julkisuuteen. Mihailo Podoljak ei ole kommentoinut tapausta.

“Vladimir Mihailovitš Podoljak, Venäjän tiedustelupalvelun eläkkeellä oleva eversti ja Ukrainan presidentin neuvonantajan Mihailo Podoljakin vanhempi veli, kuoli 19. toukokuuta 2024 59 vuoden iässä. Kuoleman olosuhteet ovat tuntemattomia. Venäläiset eivät ole ilmoittaneet tästä julkisesti”, lukee twiitissä valokuvan kuvauksessa.

Venäläinen Telegram-kanava Sota vahvistaa kuoleman myös avoimen moskovalaisen notaarin perintöasiakirjojen perusteella. Valokuvassa oleva mitali viittaa siihen, että Vladimir Podoljak palveli Venäjän tiedustelupalvelussa. Lisäksi haudalla on seppele “Kollektiivilta CPS” – GUR:n (Venäjän sotilastiedustelun) asiantuntijakoulutuskeskukselta.

Podoljakin Kommentit Veljestään

Vuonna 2021 televisiolähetyksessä Mihailo Podoljak kertoi, että hänen veljensä oli tavallinen sotilaseläkeläinen, joka oli asunut Venäjällä vuodesta 1986 tai 1987. Mihailo Podoljakin mukaan hänellä oli vain vähän yhteyksiä veljeensä, lähinnä syntymäpäiväpuhelujen muodossa.

Helmikuussa 2024 Breakfast Show -lähetyksessä presidentin neuvonantaja kommentoi venäläisen poliitikon Alfred Kochin väitettä, että hänen vanhempi veljensä olisi FSB:n eversti ja asuisi Moskovassa. Mihailo Podoljak antoi ymmärtää, ettei hän voi vastata sukulaisensa valinnoista ja teoista.

“En tiedä mitään KGB:stä, FSB:stä ja niin edelleen, tietenkään en. Jos henkilö on 60-vuotias ja minä olen 51, pitääkö minun kantaa vastuuta muiden ihmisten puolesta?” Podoljak totesi silloin veljeensä liittyen.

Mihailo Podoljak on hiljattain todennut, että Venäjältä ei kannata odottaa ydinuhkaa tai uutta aseistusta. Hänen mukaansa Vladimir Putinin hallinto voi romahtaa, kun terroristivaltion sisällä kaikki alkaa horjua ja diktaattori ei kykene vastustamaan kielteisiä yhteiskunnallisia tunteita.

Kommentoi artikkelia ja jaa se ystäviesi kanssa! Voit myös kirjautua Patreoniin lukeaksesi blogiani ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/13 17:15:54