Eilen yhteensä 78764 latausta

Kirjaudu

Etusivu > # Liikenneonnettomuus Riiassa: 14 kuollutta, mukana 6-vuotias lapsi Aiemmat onnettomuudet minibussien kanssa Liikenneonnettomuuksien herättämä huomio

06.07.2024 18:22

# Liikenneonnettomuus Riiassa: 14 kuollutta, mukana 6-vuotias lapsi Aiemmat onnettomuudet minibussien kanssa Liikenneonnettomuuksien herättämä huomio
Lukuaika: < 1 minuutti

# Liikenneonnettomuus Riiassa: 14 kuollutta, mukana 6-vuotias lapsi

Auto-onnettomuus, jossa kuoli 14 ihmistä, tapahtui 6. heinäkuuta Rivnen alueella Ukrainassa. Onnettomuudessa kuoli myös 6-vuotias lapsi. Yksi nainen selvisi hengissä, ja lääkintähenkilökunta taistelee hänen henkensä puolesta.

Onnettomuus tapahtui Verkhivin kylän lähellä “Horodysche-Rivne-Starokostiantyniv” -tiellä kello 15:45, kertoi Ukrainan sisäministeri Ihor Klymenko. Hänen mukaansa paikalla työskentelevät poliisit, lääkintähenkilökunta ja pelastajat.

Rivnen alueen Ukrainan hätätilaministeriön lehdistöpalvelu lisäsi Facebookissa, että onnettomuus tapahtui kuorma-auton ja Mercedes Sprinter -minibussin törmäyksessä.

### Aiemmat onnettomuudet minibussien kanssa

18. kesäkuuta Kiovassa esikaupunkibussi numero 805 ajoi kovalla nopeudella ulos ajoradalta ja törmäsi tien sivussa olevaan metalliaitaan. Onnettomuudessa ei tullut vakavia loukkaantumisia, mutta sekä bussi että tien infrastruktuuri vaativat korjausta. Alustavien tietojen mukaan onnettomuuden syy oli bussinkuljettajan heikentynyt terveydentila.

17. kesäkuuta reittibussi joutui onnettomuuteen Transkarpatiassa. Uzhhorod-Tysa Bystrya -linjan bussinkuljettaja menetti ajoneuvon hallinnan, ajoi ojaan ja bussi kaatui. Onnettomuudessa loukkaantui 11 ihmistä, mukaan lukien kaksi lasta.

### Liikenneonnettomuuksien herättämä huomio

Kesäkuun lopulla Informator kirjoitti, että Obukhivin piirioikeus Kiovan alueella tuomitsi Ihor Skosarin, joka oli syyllistynyt liikenneonnettomuuteen alkoholin vaikutuksen alaisena. Mies oli Kiovan kaupunginvaltuutettu vuosina 2002-2006 ja Ukrainan parlamentin jäsen vuosina 2012-2014. Tämä ei ollut ensimmäinen tapaus entiselle virkamiehelle. Tällä kertaa entinen kansanedustaja menetti ajokorttinsa vuodeksi ja joutui maksamaan noin 19 000 UAH (noin 490 euroa) sakkoja ja maksuja.

Lisäksi kerrottiin, että tiistaiaamuna 28. toukokuuta 2024, pääkaupungin minibussi törmäsi jalankulkijaan kohtalokkain seurauksin. Tapaus sattui aikaisin aamulla Anatolii Solovianenko -kadulla Dniprovskyin alueella. Ajoneuvo puristi ihmisen alleen, ja pelastajien piti käyttää erikoistyökaluja vapauttaakseen ruumiin bussin alta.

Kehotan sinua kommentoimaan ja jakamaan tämän artikkelin ystäviesi kanssa sekä kirjautumaan Patreonin avulla lukeaksesi blogia ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/13 17:19:15