Eilen yhteensä 77753 latausta

Kirjaudu

Etusivu > #Megan Fox ja Machine Gun Kelly valkoisessa juhlassa #celebrity #parisuhteet #muoti #uutiset

06.07.2024 13:44

Ei audiota saatavissa.

#Megan Fox ja Machine Gun Kelly valkoisessa juhlassa #celebrity #parisuhteet #muoti #uutiset
Lukuaika: 2 minuuttia

#Megan Fox ja Machine Gun Kelly valkoisessa juhlassa #celebrity #parisuhteet #muoti #uutiset

Megan Fox ja hänen poikaystävänsä Machine Gun Kelly (Colson Baker) osallistuivat amerikkalaisen liikemiehen Michael Rubinin juhlaan, joka järjestettiin Hamptonsissa. He valitsivat tilaisuuteen asut, jotka sopivat juhlan “valkoinen juhla” -teemaan. 38-vuotias “Jennifer’s Body” -elokuvan tähti oli pukeutunut lyhyeen valkoiseen “maitotytön mekkoon”, jossa oli pitsikukkia – yksi tämän kesän trendikkäimmistä mekoista.

Fox päätti olla käyttämättä rintaliivejä, ja hänen asuaan täydensi hopeinen kaulakoru. Machine Gun Kelly pukeutui valkoiseen t-paitaan ja saman sävyisiin housuihin, joissa oli henkselit. Räppäri ei voinut vastustaa hopeaketjuja ja aurinkolaseja.

Megan Fox, Michael Rubin ja Machine Gun Kelly. Kuva: Instagram/michaelrubin

Juhlan aikana Megan ja hänen 33-vuotias poikaystävänsä pysyttelivät yhdessä, vaikka elokuvatähti oli äskettäin virallisesti ilmoittanut kihlauksen purkautumisesta. Fox syyttää julkisuutta henkilökohtaisen elämänsä ongelmista, jotka ovat johtaneet siihen, että hän ei itsekään tiedä, kuinka määritellä suhteensa Colsoniin.

“Voin sanoa, että nimitän häntä sielunkumppanikseni. Meillä on aina yhteys, kaikesta huolimatta. Voin kuvitella, että suhteemme – yhdessä ja erikseen – hämmentää ja herättää ihmisten kiinnostuksen. He kysyvät: ‘Mitä tapahtui?’. Mutta en enää halua selittää mitään”, tähti totesi.

Heidän suhteensa hämmentää. Kuva: Instagram/machinegunkelly

Erosta Foxin ja Bakerin välillä tuli tietoa maaliskuussa 2024. Kuukautta myöhemmin he herättivät huhuja sovinnosta, kun heidät huomattiin tanssimassa Stagecoach-festivaalilla. Kesäkuussa Hollywood-diiva esiintyi julkisuudessa t-paidassa, jossa oli teksti “Vihollinen”, jonka monet tulkitsivat viestiksi entiselle poikaystävälleen.

“Vihollinen”. Kuva: SplashNews.com

Näyttää siltä, että taiteilijat eivät itsekään tiedä, mitä he ovat toisilleen.

“He elävät päivä kerrallaan ja käyvät pariterapiassa sen jälkeen, kun heillä on ollut luottamusongelmia räppäriin kohdistuneiden uskottomuushuhujen vuoksi”, Daily Mail raportoi.

Elävät päivä kerrallaan. Kuva: Getty Images

Ennen suhdetta Machine Gun Kellyn kanssa Megan Fox oli naimisissa näyttelijä Brian Austin Greenin kanssa. He tapasivat tv-sarjan “Hope & Faith” kuvauksissa. Tuolloin Megan oli 18-vuotias ja Brian 30-vuotias. Avioliitossa heille syntyi kolme poikaa: Noah, joka on nyt 11-vuotias, Bodhi, 10-vuotias, ja Journey, 7-vuotias. Pari erosi vuonna 2020.

Kommentoi ja jaa tämä artikkeli ystäviesi kanssa! Liity myös Patreon-sivullemme saadaksesi blogimme ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/15 14:48:57