Eilen yhteensä 88810 latausta

20285 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > #MonicaBellucci loistaa #GloboDOroAwards-gaalassa #Rooma

06.07.2024 06:46

#MonicaBellucci loistaa #GloboDOroAwards-gaalassa #Rooma
Lukuaika: < 1 minuutti

#MonicaBellucci loistaa #GloboDOroAwards-gaalassa #Rooma

64. Globo d’Oro Awards -seremonia järjestettiin ylellisellä Villa Massimolla Roomassa. Monika Bellucci asteli punaiselle matolle rakkaansa seurassa ja valitsi suosikkityylinsä, kokomustan.

Monika pukeutui tiukkaan minimekkoon, joka sopi täydellisesti yhteen tyylikkään, pitkähihkaisen ja läpinäkyvästä kankaasta valmistetun midi-trenssin kanssa. Hänen asukokonaisuutensa täydensivät paksut sukkahousut ja avokärkiset korkokengät, joissa oli nilkkaremmi ja korkea platform-pohja. Bellucci kantoi käsissään eleganttia lakerinahasta valmistettua käsilaukkua. Korujen osalta tähti valitsi yksinkertaisen kaulakorun ja muutaman keltaisesta kullasta valmistetun timanttisormuksen.

Näyttelijän glamour-meikkiin kuului suklaanväriset luomivärit, silmänrajaukset ja kiiltävä nudensävyinen huulikiilto. Joissakin kuvissa “Malena”-elokuvan tähti poseerasi aurinkolaseissa.

Tim Burton tuki rakkaansa värivalintaa pukeutumalla silkkipaitaan, kuviolliseen kravattiin, bisnespukuun ja mokkanahkakenkiin. Monokromaattisen asun piristivät vain raidalliset sukat. Näyttelijä ja ohjaaja pitivät toisiaan kädestä poseeratessaan perinteisellä punaisella matolla. Hetkessä “Sleepy Hollow” -elokuvan ohjaaja ei pystynyt pidättelemään tunteitaan ja suuteli yhden planeetan kauneimmista naisista hiuksia.

Pari istui eturivissä. Bellucci kutsuttiin lavalle, ja hän vastaanotti palkinnon kategoriassa “Premio Alla Carriera” loistavasta urastaan ja merkittävästä panoksestaan italialaisessa elokuvassa.

Entinen Vincent Casselin vaimo säteili onnesta poseeratessaan himoitun patsaan kanssa, samalla kun arvostettu ohjaaja katsoi häntä rakastuneesti. Lähtiessään seremoniasta Monika pysähtyi kadulle, jutteli ystävällisesti maanmiestensä kanssa ja jakoi nimikirjoituksia.

Bellucci ja Burton tutustuivat jo vuonna 2006 Cannesin festivaalipalatsissa, mutta lähentyivät vasta 16 vuotta myöhemmin Lumière-elokuvafestivaalin aikana Lyonissa. Helmikuussa 2023 heidät nähtiin treffeillä Pariisissa. Monika vahvisti romanssin kesäkuussa 2023, jolloin hän kertoi rakastavansa Timiä miehenä ja ihailevansa häntä ohjaajana. Tämän jälkeen pari on alkanut näyttäytyä yhdessä julkisuudessa.

Kommentoi ja jaa artikkeli ystäviesi kanssa! Voit myös kirjautua Patreonin avulla lukeaksesi blogiamme ilman mainoksia.

© 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 22:39:37